TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:35

VECERAS JE NASA FESTA [HD]

TOMISLAV IVCIC

3:31

EVO NOCI, EVO LUDILA

VLADO KALEMBER

3:28

AKO ODEM PRIJATELJI

ZLATKO PEJAKOVIC

3:25

MOJA GENERACIJA

VILI RESNIK & EROSI

3:22

LEJLA

HARI MATA HARI

3:18

MENJAM DANE

FRAJLE

19. 12. 2022 10:46 | AS

Nuša Derenda na obisku v studiu radia Aktual

Žana, Nuša, Klemen in Sašo, vedno pripravljeni na norčije. Foto: RA

Na radiu Aktual smo še posebej veseli, kadar nas obišče Nuša Derenda, mladostna, eksplozivna, polna energije. In to že navsezgodaj, Tako je bilo tudi tokrat. Tudi Nušine glasilke so tako močne, da je že zjutraj zmogla zapeti najvišje tone. Najprej je zapela najnovejšo pesem Jesen, za katero pravi, da je tudi njo spomnila, da prihaja jesen življenja. Da se je naučila, da mora poskrbeti tudi zase, ne samo za druge.

Klemen Bunderla in Žana Vidmar sta jo zasliševala, kaj bo kuhala za Božič in Silvestrovo, saj je znano, da Nuša zelo rada kuha. Povedala jima je, da bo zagotovo skuhala goveji jezik v omaki iz kaper, za katerega ji je recept zaupala njena mama. Takoj po oddaji je Nuša že dobila nekaj prošenj za »skrivni« recept. V kvizu o hrani je Nuša povedala, da ne mara oziroma sploh ne pozna rakovega čipsa in pljučnih štrukljev, pri medenjakih, vampih in kuhanem vinu pa je navdušeni vzkliknila, da jih ima rada.

nuša-derenda, božični-vip-šov, radio-aktual
Nušo glasba osrečuje in pomlajuje.
RA

Nuša bo naslednje leto praznovala 25 letnico samostojne glasbene kariere in praznovala jo bo, kot se spodobi, v Cankarjevem domu, s simfoničnim orkestrom.

Na silvestrovo pa bo pela na Mestnem trgu, od polnoči do pol dveh zjutraj v novo leto, skupaj z Alenko Godec in Heleno Blagne. Če še ne veste, kam silvestrovat, tu imate lepo idejo.

nuša-derenda, božični-vip-šov, radio-aktual
Za silvestrovo bo pela na Mestnem trgu.
RA

Kako super smo se imeli z Nušo, pa si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku: