TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

20:01

SVI ME ZNAJU U MOM ZAVICAJU

MISO KOVAC

19:54

CESARICA

OLIVER DRAGOJEVIC

19:51

CUVAM MISTO

MARKO SKUGOR

19:47

KILOMETRI LJUBAVI

IVAN ZAK & BOBAN RAJOVIC

19:41

CISTA JEBA

MI2

19:37

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

19:33

NA SVITU SVE

SINISA ZUNEC & KLAPA SKALA

19:28

JOS I DANAS ZAMIRISI TRESNJA

GAZDE

19:25

DOLAZI TRIDESETA

BEGINI

19:21

I JUST CALLED TO SAY I LOVE YOU

STEVIE WONDER

19. 04. 2024 14:13 | Promocijsko sporočilo

Najlepši otroški spomin

Vrnite se v čarobne trenutke svojega otroštva in osvojite lepo nagrado!

Delite svoj najlepši otroški spomin in osvojite čudovito nagrado! Foto: RA

Lepo je, kadar nam ob pogledu na staro fotografijo zatava um in se znova sprehodimo skozi utrinke, ki so jih naše otroške oči za vedno vtisnile v spomin. Prvi spomin na morje s starši, otroška ljubezen ali rojstnodnevna zabava s sošolci, ki jih že leta nismo videli… Lepe trenutke je res lepo podoživeti, zato bomo na Aktualu skupaj obujali najlepše otroške spomine!

Sodelujete tako, da nam od sobote, 20. 4. do petka, 26. 4., na našo tajnico, na telefonsko številko 051 70 80 90, zaupate svoj najlepši spomin z otroštva, z malce sreče pa vaš spomin tudi nagradimo!

Od ponedeljka, 22. 4., do petka, 26. 4., bomo namreč vsak dan izžrebali nekoga, ki bo prejel zabavno družabno igro, s katero boste lahko lepe spomine ustvarjali skupaj s svojimi najmlajšimi.

Nagradni sklad:

Ponedeljek, 22. 4. 2024, družabna igra Mikado, znamke BS

Torek, 23. 4. 2024, družabna igra Ice Cream Meltdown, znamke Goliath

Sreda, 24. 4. 2024, družabna igra Rdeča kapica, znamke Goula

Četrtek, 25. 4. 2024, družabna igra Trije prašički, znamke Goula

Petek, 26. 4. 2024, družabna igra Stolp 1m, znamke BS

Baby Center – vse, kar naši malčki potrebujejo

Baby Center je zvest sopotnik staršev že več kot 30 let. Oblikovali so tri produktne linijeBC baby, BC play in BC style – in kupcem na pregleden način približali ponudbo, ki je na enem mestu ne boste našli nikjer drugje. Z veliko mero odgovornosti, izkušenj in strokovnosti se posvečajo celoviti ponudbi na enem mestu, poskrbijo za učinkovito ter skrbno svetovanjevse od časa nosečnosti pa do obdobja, ko otroci prestopijo prag zgodnjih najstniških let. Baby Center ostaja prva izbira otrok in staršev. Postavlja jih v osrčje svojega delovanja in z njimi tke zaupanja vredne vezi, vse od vesele novice, da prihaja dojenček, pa do priložnostnih nakupov, ko iščete darilo za rojstni dan. Brezplačni Klub Baby Center združuje že skoraj pol milijona uporabnikov, ki so deležni posebnih klubskih ugodnosti. Izkoristite jih lahko v kar 55 trgovinah Baby Center po Sloveniji ter v spletni trgovini babycenter.si.

Potrebujete nova oblačila, igračko ali opremo za svojega malčka?

Outlet oddelek v Baby Centru Šiška zapira svoja vrata, za vas pa so ob tem pripravili prav posebno ugodnost. Do 30. 4. vas tam čaka TOTALNA RAZPRODAJA vseh izdelkov! Ob nakupu nad 5 € prejmete kar 50% popusta, do razprodaje zalog pa vam podarijo še dodatnih 20% popusta!

Splošni pogoji