TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

0:42

CINIM PRAVU STVAR

GIBONNI

0:37

KAD SE RODIS USRID SPLITA

LUKA NIZETIC

0:34

DALMACIJO

DAVOR BORNO

0:30

JAO MENI

IVANA KOVAC

0:26

MOJ ROMAN

TANJA ZAGAR

0:23

KADA LJUBAV DVIJE DUSE SPOJI

KLAPA RISPET

12. 04. 2024 15:52 | Alenka Sivka

»Najbolje se je bilo ljubčkati z Gajo Filač!«

Matej Zemljič in Melani Mekicar na Aktualu

Melani Mekicar in Matej Zemljič sta Žani in Klemnu priznala prav vse! Foto: Luka Švigelj

Ker je Žana Vidmar velika oboževalka nove serije Skrito v raju in je s tem okužila vse svoje sodelavce, sta s Klemnom Bunderlo povabila v studio TV Aktual igralca iz serije, Mateja Zemljiča in Melani Mekicar.Igralca sta v Vip showu povedala, da so bila snemanja naporna in dolga, saj so trajala od petih zjutraj v maski pa vse do poznih večerov. Snemanja v kampu v Novigradu so bila lepša in prijaznejša od snemanj v studiu, če le ni bilo prevroče, Matej je skoraj dobil sončarico. Matej je tudi opravil tečaj potapljanja. Ali se pod vodo da poljubljati, je zanimalo Klemna in Matej je potrdil, da ja, saj se z Gajo Filač (ki igra glavni ženski lik v seriji, Laro, op.a.) poljubljata v uvodni špici serije.

skrito-v-raju
"Matej je največja »diva« na snemanjih serije Skrito v raju", ga je "zatožila" Melani.
Luka Švigelj

Koliko je bilo ljubezenskih romanc v seriji, je zanimalo radovedna Klemna in Žano. Matej je povedal, da so se tako intenzivno učili besedil, da ni bilo časa za romance. A Klemen in Žana sta se temu odgovoru nejeverno muzala. Ker niti Matej niti Melani nista potrdila Žane za prijateljico na Facebooku in Instagramu, sta morala to storiti takoj, v studiu.Melani v seriji predstavlja najboljšo prijateljico glavnega ženskega lika Lare. Žana jo je vprašala, če se ji je kdaj v življenju zgodilo, da so bile njene prijateljice kdaj z njenim bivšim. Melani se je v smehu izgovorila, da se njej to ni zgodilo. In voditelja sta spet nejeverno zmajala z glavami. Melani je popravila odgovor, a smo malce. S kom se je najbolje ljubčkati, je spet zanimalo radovedna Aktualovca. Matej je odgovoril, da z Gajo Filač. Opa!

Matej Zemljič  je prav lepo pogledoval Melani Mekicar na Aktualu, čeprav je izjavil, da se je bilo n
Matej Zemljič je prav lepo pogledoval Melani Mekicar na Aktualu, čeprav je izjavil, da se je bilo najlepše poljubljati z Gajo Filač.
Luka Švigelj

Kdo se največkrat zmoti pri besedilih? Matej je priznal, da on.Kdo največkrat poskrbi za smeh? Vesna Pernarčič, sta se strinjala oba, Melani in Matej.Kdo je največja diva na snemanjih? Melani je pokazala na Mateja: "On zna postavljati standarde." Matej je dodal, da se imajo zaradi tega vsi boljše in Melani se je strinjala.Matej je na koncu povedal, da so že posneli drugo sezono nadaljevanke s 75.deli, tako, da boste njeni občudovalci v njej uživali še dolgo, dolgo.