TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

3:42

VRATI MI SE NESRECO

MILIGRAM

3:39

SONCEK JE

ZORAN PREDIN

3:35

SU SU

NOVI FOSILI

3:32

DALMACIJO, LJUBAV SI VJECNA

MILO HRNIC

3:26

GORKA RIJEKA

MERI CETINIC & TOMISLAV IVCIC

3:22

SEKUND IL' DVA

MARKO SKUGOR

3:17

POKLICI ME NOCOJ

POP DESIGN

3:14

O TEBI OVISAN

MARKO TOLJA

3:10

LJUBAV NEMA KRAJ

NINA DONELLI

3:06

MAJKO STARA

MATKO JELAVIC

13. 02. 2014 09:34 | J.P.

Trženje

Najhitreje rastoči komercialni radio v Sloveniji!

Pozitiva in večno poletje na RADIO AKTUAL! Poslušalce razvajamo z živahno glasbo, ki jih spominja na počitnice in najlepše trenutke.

Klemen Bunderla, Anita Gošte, Mitja Grajzer in drugi priljubljeni voditelji se v rednem stiku s poslušalci prijazno in spontano odzivajo na aktualno dogajanje ter ustvarjajo vrhunski radijski program, pravi trend-setter v slovenskem radijskem prostoru.

Aktual prednjači v izboru slovenske zabavne glasbe, melodij, ki spomnijo na morje ter glasbe s področja bivše skupne države.

Aktualova prednost pred vsemi ostalimi komercialnimi radii je najmočnejša ekipa novinarjev, ki vsak trenutek prežijo na lokalne in državne dogodke doma in po svetu ter športni komentatorji, ki se nemudoma v živo vključijo v program in pokomentirajo najbolj ažurni in odmevni dogodek tistega trenutka.

S kontaktnimi in informativnimi oddajami se približamo tudi najzahtevnejšim poslušalcem, s prevladujočimi preprostimi vsebinami ter pozitivnim in sproščenim pristopom pa smo najboljša družba na poti, ob štedilniku in na domačih zabavah, v službi pa živahna in motivacije polna delovna družba.

Aktual osrednja Slovenija in Štajerska.jpg

Aktual studio D.jpg

Aktual Obala.jpg

AKTUAL blank divider

Aktualko in mornarke

Aktualko ni samo priljubljena maskota Radia Aktual. Aktualko je lomilec ženskih src, svetovni prvak v hitrostnem veslanju med jadranskimi otoki, reševalec iz vode, specializiran za reševanje postavnih turistk in edini certificirani varnostnik na vseh jadranskih FKK plažah. :)
Mornarke so njegove. Samo njegove.
Aktualko in mornarke, najboljši maskotno-hostesni tim, pospremijo vse Aktualove zabave, poskrbijo za norčije, zabavo in so prava paša za oči. 

AKTUAL afna divider

galama-fotoinlogo.jpg

Aktualovi koncerti in družabni dogodki, ki polnijo prizorišča po vsej državi so še dodatna vsebina, ki je znamko izstrelila na sam vrh lestvice priljubljenosti, razprodane dvorane in mestni trgi pa pričajo, da je Slovenijo zajela prava AKTUALOMANIJA!

KONTAKT:

Osrednja Slovenija, Štajerska, Obala

tel.: 041 333 333

e-mail: komerciala@radioaktual.si

Dolenjska - Posavje

tel.: 041 858 733

e-mail: komerciala-d@radioaktual.si

Zasavje

Alenka Novak: 051 300 056

Alenka Frol: 041 222 333

e-mail: komerciala-kum@radioaktual.si

Fotogalerija