TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:54

KAFANA NA BALKANU

FUNKY G

3:50

DA ME POJUBIS

GORAN KARAN

3:46

REGGAE NIGHT (RADIO EDIT)

JIMMY CLIFF

3:41

DUGO TOPLO LJETO

DJAVOLI

3:38

KADA PJEVAM SUZE TEKU

MISO KOVAC

3:35

VECERAS JE NASA FESTA [HD]

TOMISLAV IVCIC

18. 11. 2022 13:30 | MH

Črni petek na Aktualu

Nagradna igra Foto: RA

Črni petek smo uvozili iz ZDA, kjer ga praznujejo že od leta 1952 in velja kot neuraden začetek božične nakupovalne sezone ter prazničnih popustov. Če ste se slučajno kdaj spraševali, zakaj ga imenujemo ravno črni petek, je najbolj priljubljena razlaga ta, da so trgovci čez leto slabo poslovali, ob koncu leta pa so zaradi navala predprazničnih nakupov končno splavali iz rdečih v črne številke.

Na Aktualu popustov seveda ne moremo deliti, z veseljem pa kaj podarimo. In z malo vašega truda boste morda prav vi tisti srečnež, ki bo prejel eno od super nagrad iz Big Banga.

Vse kar morate narediti je, da napoveste ceno,  ki jo bodo izdelki, ki bodo od 20.11. do 24.11. izpostavljeni na Aktualvem Facebooku, imeli v Big Bangu na Črni petek, 25.11. Tisti, ki se bo končni ceni najbolj približal ali jo točno napovedal, bo postal veseli lastnik enega izmed spodnjih artiklov:

- ALTEC LANSING BT EVOLVE slušalke črne, redna cena 69,99 EUR

- ORAL-B PRO3 3000 SENSITIVE električna zobna ščetka, redna cena 107,49 EUR

- BISSELL SPOTCLEAN PROFESSIONAL 1558N sesalnik, redna cena 299,99 EUR

- PHILIPS HX9914/57 Sonicare Diamond Clean električna zobna ščetka, redna cena 449,99 EUR

- LENOVO V15 G2 i5-1135G7/FHD/8GB/512GB/UMA/W11H prenosni računalnik, redna cena 589,99 EUR

Cene lahko na Aktualovem Facebook profilu (pod posamezno objavo izdelka) napovedujete do četrtka, 24.11., do polnoči. Na Aktualov Črni petek, 25. 11., pa bomo razkrili prave cene in nagrajence, ki so se tej ceni najbolj približali oz. jo točno napovedali. Če bo pravilnih napovedi več, bomo nagrajenca izžrebali ter ga označili v komentarju pod posamezno Facebook objavo. Nagrajence pa bo Big Bang nagradil s tistim izdelkom, za katerega so oddali napoved.

ČRNI PETEK V BIG BANGU!

Najboljše blagovne znamke, širok nabor izdelkov in najboljše cene vas že čakajo v Big Bangu. Preverite pestro ponudbo televizorjev, bele tehnike, računalnikov in telefonije najboljših blagovnih znamk Apple, Samsung, Philips, Beko, Sony in Bosch. Vse to in še več lahko dobite na spletni strani bigbang.si ali pa jih obiščite v njihovih poslovalnicah, kjer vam bodo UAU svetovalci priporočili najboljši produkt za vas.

Tudi za Črni petek v Big Bangu nudijo enostaven, hiter in varen nakup na obroke, s katerim lahko brezskrbno nakupujete v poslovalnicah in na spletu. Da bo vaša naprava čimprej pri vas, pa vam jo tudi varno dostavijo , vnesejo v stanovanje na mesto po vaših želja in brezplačno odpeljejo staro. Za brezskrbno uporabo naprav pa vam ob nakupu izdelka priporočajo, da se odločite za zavarovanje vaše nove naprave.

Ne pozabite! Do konca novembra lahko na računalniško opremo izkoristite tudi digitalni bon.

UAU.

Splošni pogoji