TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:40

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

10:36

A CA JE LIPA

OLIVER J. BEREKIN

10:32

MOMACKA

TARAPANA BAND

10:27

NAPALA ME S LEDJA

BEGINI

10:23

SOLO

LIDIJA BACIC FEAT. LUKA BASI

10:20

RAD JO IMAM

ROK N BAND

10:16

BIZUTERIJA

JELENA ROZGA

10:13

SU SU

NOVI FOSILI

10:10

KOMAR

CUKI

10:07

MA DAJ, OBUCI LEVISICE

DANIEL POPOVIC

17. 12. 2021 18:36 | Promocijski prispevek

Vašim kosmatincem bomo na Aktualu polepšali praznike

Prazniki bodo še bolj slastni s Pedigreejem in Shebo od ponedeljka na Aktualovem Facebook profilu.

Osrečite vašega hišnega ljubljenčka!
Vsak dan, od ponedeljka, 20. 12. 2021, pa vse do petka, 24. 12. 2021, bo na Facebook strani Radia Aktual priložnost, da svojemu kosmatincu polepšate praznike. Kaj morate storiti? V komentar pod objavo prilepite praznično fotko svojega kosmatinca in se potegujte za praznična darila. 

Vsak dan izmed vseh sodelujočih izžrebamo dva dobitnika, ki bosta dobila nagrado. Eden bo dobil Pedigree® nagrado, drugi pa Sheba®.


Tudi psi imajo bolezni zob in dlesni
Ali ste vedeli, da kar 3 od 5 psov, starejših od treh let, trpijo za boleznijo zob in dlesni?

Kaj je rešitev?
Pedigree® DentastixTM žvečilne palčke so odlična zaščita in učinkovita dopolnitev dentalni negi psov, saj klinično dokazano zmanjšajo nabiranje zobnega kamna in oblog do 80 %. Na voljo v velikostih za male (od 5 do 10 kg), srednje velike (od 10 od 25 kg) in velike pasme (od 25 kg).

Za daljše žvečenje ima Pedigree® odgovor
Za tiste pasje gobčke, ki radi dolgo žvečijo, pa je na voljo Pedigree® DentastixTM ADVANCED, ki traja dlje in zaradi svoje oblike in teksture omogoča globinsko čiščenje zob in dlesni.

Ali ste vedeli da mačke v naravi nagonsko iščejo raznoliko hrano, da v telo vnesejo vse, kar potrebujejo?
Prehranske potrebe mačk se namreč izrazito razlikujejo od naših, saj morajo zaužiti kar 10 x več beljakovin na kilogram telesne teže kot ljudje, obenem pa morajo s hrano zaužiti nekatere maščobe in vitamine, ki jih mačje telo ne more tvoriti, ter prehrani dodati esencialne aminokisline, ki krepijo številne telesne funkcije.
Ker pa se domače mačke ne potikajo po divjini, temveč zanje skrbimo mi - moramo poskrbeti, da imajo na voljo različne okuse, teksture ter vlažne in suhe obroke, ki mačko oskrbijo z vsem, kar podpira njene prehranske potrebe. Sheba® - hrana, ki nudi mački gurmanske užitke.

Splošni pogoji nagradne igre