TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:07

LJUBAV JE ZA LJUDE SVE

SREBRNA KRILA

7:54

MORNAR BEZ SRICE

GRUPA BEST

7:48

DODI

DZENTLMENI

7:44

DODIRNI MI KOLENA

ZANA

7:40

SLADKA SI KOT MED

IL DIVJI

7:37

SLOVENKA

DAVOR BORNO

7:34

APSOLUTNO

UCITELJICE

7:28

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

7:24

VINO IN KITARA

DOMEN KUMER IN SPELA GROSELJ

7:20

LJUBAV MOG ZIVOTA

VINKO COCE & ALEN NIZETIC

01. 10. 2021 12:10 | K. Š.

NAGRADNA IGRA: Psi ali mačke? Komu ste bolj naklonjeni?

Je bolj zabavna mačka ali se raje igrate s psom? Kdo je bolj pameten in kdo vas bolj posluša?

Koga imate raje? Foto: Arhiv

Živalske dileme nagrajujejo!

Pedigree® in Whiskas® bosta od prodaje izdelkov donirala polletne zalogo hrane za reševalne pse, Gorske reševalne zveze Slovenije, mi na Aktualu pa ugibamo, koga imate raje. 

Živalske dileme nagrajujemo s Pedigreejem in Whiskasom od ponedeljka na Aktualovem Facebook profilu.

Kaj morate narediti?

Vsak dan, od ponedeljka, 4. 10. 2021, pa vse do petka, 8. 10. 2021, bo na Facebook strani Radia Aktual objavljena dilema o psu in mački. Vaša naloga bo, da pod Facebook objavo stisnete »všeček« ali »srček«, glede na to, s katero dilemo o psu in mački se bolje strinjate.

Vsak dan izmed vseh sodelujočih izžrebamo dva dobitnika, ki bosta dobila nagrado. Eden bo dobil Pedigree® nagrado, drugi pa Whiskas®.  

Z vsakim nakupom Whiskas® in Pedigree® izdelkov podpirate donacijo polletne zaloge hrane za pogumne pse reševalce Gorske reševalne zveze Slovenije. Več na www.mars-donira.si

Tudi psi imajo bolezni zob in dlesni

Ali ste vedeli, da kar 3 od 5 psov, starejših od treh let, trpijo za boleznijo zob in dlesni?

Kaj je rešitev?

Pedigree® DentastixTM žvečilne palčke so odlična zaščita in učinkovita dopolnitev dentalni negi psov, saj klinično dokazano zmanjšajo nabiranje zobnega kamna in oblog do 80 %. Na voljo v velikostih za male (od 5 do 10 kg), srednje velike (od 10 od 25 kg) in velike pasme (od 25 kg).

Za daljše žvečenje ima Pedigree odgovor

Za tiste pasje gobčke, ki radi dolgo žvečijo, pa je na voljo Pedigree® DentastixTM ADVANCED, ki traja dlje in zaradi svoje oblike in teksture omogoča globinsko čiščenje zob in dlesni.

Ali ste vedeli da mačke v naravi nagonsko iščejo raznoliko hrano, da v telo vnesejo vse, kar potrebujejo?

Prehranske potrebe mačk se namreč izrazito razlikujejo od naših, saj morajo zaužiti kar 10 x več beljakovin na kilogram telesne teže kot ljudje, obenem pa morajo s hrano zaužiti nekatere maščobe in vitamine, ki jih mačje telo ne more tvoriti, ter prehrani dodati esencialne aminokisline, ki krepijo številne telesne funkcije.
Ker pa se domače mačke ne potikajo po divjini, temveč zanje skrbimo mi - moramo poskrbeti, da imajo na voljo različne okuse, teksture ter vlažne in suhe obroke, ki mačko oskrbijo z vsem, kar podpira njene prehranske potrebe. Whiskas® - najboljše za mačke.

Splošni pogoji nagradne igre