TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:44

ROMEO IN JULIJA 2021

FLIRRT

2:41

LUCIJA

MARINO

2:36

STARIMO LJUBAVI

MIRO TODOSOVSKI

2:32

JOS 5 MINUTA

E.T.

2:26

RANO

MINEA

2:23

SVI SU ZNALI, DA SMO LJUBOVALI

DALIBOR BRUN

2:17

CIST EN MEJHN RADIO

KINGSTON

2:14

DUKATI

DAVOR BORNO

2:10

DALMACIJO, LJUBAV SI VJECNA

MILO HRNIC

2:06

MALO POJACAJ RADIO

ZDRAVKO COLIC

28. 05. 2021 13:20 | N.S.

Poleti v VIP zgodbo na Aktualu!

Flycom Aviation Foto: RA

So doživetja in so nepozabna doživetja. Za slednja zagotovo poskrbi podjetje Flycom Aviation!

Za vas imamo čudovito priložnost. Prijavite se na fantastičen oddih z Aktualom in Relaxom - tokrat v Dubrovniku (https://radioaktual.si/clanek/na-aktualu/novice/609e71b094387/aktualov-relax-2021). Časa imate le še do petka, 4.6.

Izmed vseh prijavljenih bomo izžrebali dva para, ki ju Flycom Aviation z VIP čarterskim letom odpelje v Dubrovnik!

Pohitite, morda se sreča nasmehne prav vam!

.

FLYCOM AVIATION

Slovenski letalski prevoznik FLYCOM Aviation ima dolgoletno tradicijo v helikopterskih in letalskih prevozih in je imetnik vseh potrebnih pooblastil in spričeval, ki so zahtevani za prevoz potnikov in/ali tovora, ter drugih specialnih letalskih operacij skladno z letalsko zakonodajo, predpisi in predpisi EASA, ter Javne Agencije za civilno letalstvo Republike Slovenije.

.
S helikopterji oskrbujejo planinske koče, prevažajo tovor in izvajajo različna dela v zraku, ter snemanja, z letali pa prevažajo potnike in tovor.

.

Flycom helikopter.jpg
Helikopterski poleti
Flycom Aviation

.
V okviru FLYCOM Aviation deluje tudi letalska šola za izobraževanje pilotov letal in helikopterjev za različne programe in stopnje šolanja, servis za helikopterje in letala, ter oddelek za vodenje stalne plovnosti zrakoplovov. V okviru svojega delovanja izvajajo različna izobraževanja za potrebe letalske dejavnosti.
.
V floti upravljajo s helikopterji znamke AIRBUS in letali PILATUS PC6T Turbo Porter, CESSNA 208B GRAND Caravan EX, ter Diamond DA42 Guardian s katerimi praktično pokrivajo vse lastne potrebe, ter potrebe svojih naročnikov in strank, od prevoza potnikov in tovora, del v zraku, šolanja pilotov, ter športnih dejavnosti kot je padalstvo.

.

Flycom helikopter 2.jpg
Helikopterski poleti
Flycom Aviation

.
Sedež podjetja je v kraju Brusnice v prelepi Dolenjski, matična helikopterska in letalska baza na Gorenjskem na letališču Lesce (ICAO: LJBL), kjer se nahaja tudi hangar za zrakoplove in vsa potrebna infrastruktura, prav tako pa imajo svoje baze v Posavju na civilnem delu letališča Cerklje ob Krki (ICAO: LJCE), v Posočju na letališču Bovec (ICAO: LJBL) in na Koroškem na vzletišču Libeliče, širitev pa je načrtovana tudi v jugovzhodno Slovenijo – Bela krajina in sicer v Metliko – vzletišče Prilozje.
.
Širitev načrtujejo tudi na hrvaško obalo in sicer na otok Brač in Mali Lošinj, ki ju bodo že letos s čarterskimi leti povezali s Slovenijo, letijo pa tudi na črnogorsko riviero, ki postaja vse bolj zanimiva za slovenske in tuje turiste.

.
PONUDBA
.
S še tako nenavadno željo s helikopterjem ali letalom na želeno destinacijo v Sloveniji, Hrvaški ali Grčiji, v Benetke na kavo ali na Dunaj in St.Moritz na poslovni sestanek. Peljejo vas tudi na enodnevni izlet v Posočje v vedno bolj priljubljeni Bovec, kjer lahko skočite s tandemom ali se odpravite na reko Sočo in na Kanin. Če pa morebiti želite podariti panoramski polet, je podjetje FLYCOM Aviation za vas pravi naslov.
.
Ogled Julijskih Alp in lepot slovenskih gora iz helikopterja ali letala pa vsekakor ostaja stalna ponudba, za katero vas prijazno vabijo, da jih kontaktirate.

.

Flycom letalo.jpg
Letalo podjetja Flycom Aviation
Flycom Aviation

.
S tem podjetje sledi svoji strategiji, Slovenijo povezati preko letališč in jo približati ljudem s ponudbo različnih produktov, ter na ta način slovenskim ponudnikom turističnih in drugih storitev omogočiti čim bolj homogeniziran nastop na trgu. Njihova naloga in želja je slovenskemu prostoru vdihniti dodano vrednost in Slovenijo kot destinacijo utrditi v globalnem smislu.
.
Doživeti Slovenijo v enem dnevu je bilo v preteklosti nepredstavljivo, sedaj pa to predstavlja resničnost.
.
Ne odlašajte in jim pišite na info@flycom-aviation.si, jih pokličite na tel.: 041/470 470, ali obiščite na poleti.si.

.

Splošni pogoji