TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:31

LUCIJA

MARINO

2:25

JOS 5 MINUTA

E.T.

2:19

SVI SU ZNALI, DA SMO LJUBOVALI

DALIBOR BRUN

2:14

STARIMO LJUBAVI

MIRO TODOSOVSKI

2:10

RANO

MINEA

2:07

CIST EN MEJHN RADIO

KINGSTON

12. 02. 2021 13:33 | K. Š.

2. marca bomo navijali za dober namen!

Z nakupom vstopnice za košarkarsko tekmo med KK Cedevito Olimpijo in ekipo Virtus Segafredo Bologna bomo pomagali družinam v stiski. Na Aktualu pa lahko v nagradni igri osvojite tudi bogate nagrade!

Napolnimo Stožice Foto: Arhiv

Napolnimo Stožice za dober namen!

Z nakupom virtualne vstopnice za košarkarsko tekmo 2. marca med Cedevito Olimpijo in Virtus Bologno pomagamo družinam v stiski. Vstopnice si zagotovite z SMS-om ZMAJ5 na 1919, z mobilno denarnico mBills, z nakupom na bencinskih servisih Petrola, na spletni strani Petrol Ticket, portalu Moje Karte ali na shop.cedevita.olimpija.com.

Na radiu Aktual pa lahko osvojite tudi čudovite nagrade košarkarskega kluba

Kako? Poslušajte naj košarkarski kviz Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija na programu Aktuala in odgovorite na nagradno vprašanje. 

Odgovor pošljite v obliki SMS sporočila na številko 4567 s ključnimi besedami: AKTUAL in črka pravilnega odgovora (primer: AKTUAL A na 4567). 

Zmajev nasmeh za verigo dobrih ljudi

V začetku koledarskega leta 2021 je v KK Cedevita Olimpija zaživel Zmajev nasmeh, družbeno-odgovorni program, s katerim želi ljubljanski klub vračati družbi in skupnosti, del katere je že vrsto let. Z roko v roki s programom Veriga dobrih ljudi, ki poteka na Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, pa bo del projekta Zmajev nasmeh pomagal tudi družinam v stiski z vse Slovenije.

Program Veriga dobrih ljudi je bil zasnovan z željo in ciljem, da s celovitim programom opolnomočenja družin v stiski, ki so ga na podlagi dolgoletnih izkušenj zasnovali na ZPM Ljubljana Moste-Polje, pomagamo čim več družinam po vsej Sloveniji, ki živijo v revščini.

Napolnimo Stožice za dober namen

»Verjamem, da bo Slovenija znova stopila skupaj, in podprla projekt Zmajev nasmeh. Vsem igralcem je žal, da v teh časih navijači ne morejo biti z nami v dvorani Stožice, s podporo projektu Zmajev nasmeh pa smo lahko vsi skupaj del nečesa večjega in pomagamo tem, ki pomoč potrebujejo,« je zaupal kapetan članskega moštva Cedevite Olimpije, Jaka Blažič.

Projekt Zmajev nasmeh ne podpirajo le košarkarji Cedevite Olimpije.

Svoje bodo dodali tudi vsi glavni akterji ekipe Virtus Segafredo Bologna, saj bo akcija potekala prav na dan obračuna z glavnimi favoriti za osvojitev naslova prvaka 7DAYS EuroCupa. Zato skupaj napolnimo Stožice za dober namen!

»Podprimo skupaj Zmajev nasmeh in se vidimo v Ljubljani,« pravi srbski organizator igre in najkoristnejši igralec prvega dela Evropskega pokala, Miloš Teodosić, Marco Belinelli, prvak Lige NBA iz leta 2014 in najboljši strelec na prvi medsebojni tekmi med Zmaji in Virtusom, pa je dodal: »V Sloveniji se vidimo 2. marca. Igrajmo košarko in se zabavajmo.«

Svoje je pristavil tudi srbski strateg na klopi Virtusa, Saša Đorđević: »Vsem navijačem sporočam, da se vidimo 2. marca v Ljubljani. Kot vedno se veselim prihoda v Slovenijo. Podprimo skupaj akcijo dobrodelno akcijo Zmajev nasmeh.«

Splošni pogoji