TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:56

TEMPERATURA

SASA KOVACEVIC

8:51

DELAM SE, DELAM SE

JAN PLESTENJAK

8:45

FALI MENI ONA

JOLE

8:42

SVI ME ZNAJU U MOM ZAVICAJU

MISO KOVAC

8:35

MALINKONIJA

OLIVER DRAGOJEVIC

8:30

DA SAM JA ON

GRUPA VIGOR

8:27

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

8:24

V DOBREM STAREM PIRANU

ZVITA FELTNA

8:15

NECEMO NOCAS DOMA

ZLATKO PEJAKOVIC

8:10

17 MI JE GODINA

EN JOY

17. 04. 2020 13:25 | M.H.

Z nakupom živil preko spleta pomagamo našim junakom

Pomagajmo junakom Foto: RA

Kmetijska zadruga Metlika se zahvaljuje vsem, ki z nakupovanjem v novi spletni trgovini www.metlika-gastro.si pomagate našim junakom. Del sredstev namenjajo najbolj zaslužnim v trenutni situaciji.

S pomočjo najzvestejših partnerjev projekta dnevno pomagajo zdravstvenemu osebju, delavcem v domovih za ostarele in preostalim, ki so v tej izredni situaciji med najbolj obremenjenimi in požrtvovalnimi v državi.

Z nakupom lahko pomagate tudi vi

V KZ Metlika bodo del sredstev od spletnih naročil na www.metlika-gastro.si namenili za dobrodelne pakete našim JUNAKOM. Do konca pandemije koronavirusa bodo najbolj obremenjenim zaposlenim dostavljali dobrodelne pakete dobrin v vrednosti 100 evrov, in sicer v ustanove, kjer delajo.

Varen nakup živil na: www.metlika-gastro.si

FB-cover_KZ_metlika_830x360_v1.jpg
Nakup živil preko spleta
RA

V KZ Metlika se iskreno zahvaljujejo najbolj zvestim partnerjem, ki sodelujejo pri projektu POMAGAJMO JUNAKOM: podjetjuFructald.o.o., G3 spirits, d.o.o., Merit HP d.o.o., Ljubljanske mlekarne d.o.o., Radenska d.d., Žito d.o.o., Podravka d.o.o., s pomočjo katerih dnevno dostavljajo dobrodelne pakete.

Dostavo vršijo v večji del Slovenije

V spletni trgovini ponujajo tako hrano, pijačo kot galanterijo. Prav tako so okrepili ekipe zaposlenih v skladišču in dostavnih službah, da dostave nemoteno potekajo. Trenutni dostavni roki so od enega do štiri dni po prejetem plačilu.

Omogočimo varen nakup starejšim, bolnim, invalidom

V spletni trgovini www.metlika-gastro.si omogočajo dostavo na drug naslov, da pomagajo najbolj ogroženim v teh izrednih razmerah. Varujte svoje najdražje. Vse kar potrebujejo iz trgovine jim naročite preko spleta, v KZ Metlika bodo poskrbeli za hitro dostavo.

#ostanidoma #skupajzmoremo

Dobrodelne pakete za naše junake so že dostavili na infekcijsko kliniko v Ljubljano, dom starejših Ljubljana Vič – Rudnik (enota Bokalce), dom starejših Metlika, zdravstveni dom Piran.

kz-metlika, aktual
Infekcijska klinika Ljubljana
RA

kz-metlika, aktual
Zaposleni v domu starejših Ljubljana Vič – Rudnik, enota Bokalce
RA

kz-metlika, aktual
Zaposleni v zdravstvenem domu Piran
RA

kz-metlika, aktual
Zaposleni v domu starejših Metlika
RA