TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:25

PRAZAN STAN

E.T.

6:19

HOCEM LE TEBE

MODRIJANI IN ISAAC PALMA

6:16

ZENA

DANIJELA

6:09

NEDODIRLJIVA

KLAPA KAMPANEL

6:06

NE DAMO TE PISMO NASA

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

5:54

SAMO MORE TO ZNA

MLADEN GRDOVIC

5:47

RUZA S JUGA

SINISA ZUNEC

5:43

NEMA MI DO NJENIH OCIJU

JASMIN STAVROS

5:39

NIKITA

ELTON JOHN

5:35

PLOVILA MALA BARKA

VINKO COCE & MARINA TOMASEVIC & KLAPA LANTERNA

11. 03. 2020 10:07 | RA

Aktualov dan žena 2020: znan je nov termin!

Aktualov dan žena 2020 Foto: RA

Po tem, ko je bil Aktualov dan žena 2020 zaradi odredbe ministrstva in prepovedi množičnih dogodkov prestavljen, smo po dolgotrajnem usklajevanju nastopajočih in vseh podrobnosti, končno uspeli določiti nov datum – vidimo se v petek, 8. maja 2020 v ljubljanskih Stožicah!

Razprodan dogodek smo bili primorani prestaviti

Čeprav naj bi se z vami, našimi najboljšimi poslušalci družili že ta teden, je višja sila žal posegla v naše načrte. V soboto je namreč odjeknila novica o prepovedi izvajanja javnih prireditev v zaprtih javnih prostorih, ki jo je podpisal minister za zdravje Aleš Šabeder, kar je pripeljalo tudi do odredbe o predstavitvi dogodka Aktualov dan žena 2020.

Takrat smo vam obljubili, da se kmalu spet vidimo v novi čudoviti zgodbi, z dobro vestjo, s še večjim nasmehom na obrazu in skupaj veselo zažuramo dolgo v noč, kot to znamo samo Aktualovci.

VIDIMO SE V PETEK, 8. MAJA 2020 V STOŽICAH!

Po dolgotrajnem usklajevanju vseh podrobnosti smo uspeli določiti nov datum dogodka. Vidimo se v petek, 8. maja 2020 v ljubljanskih Stožicah – z istim naborom najbolj vročih nastopajočih in vami, našimi najdražjimi poslušalci in našo radijsko družino!

Kako je z vstopnicami?

Že kupljene vstopnice veljajo tudi za nov termin dogodka.*

*V kolikor vam ta ne odgovarja, lahko vstopnice do 18. marca 2020, do polnoči, vrnete na prodajna mesta, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Če ste vstopnice kupili na spletu, se lahko obrnete na info@eventim.si.

Se vidimo v petek, 8. maja 2020 v Stožicah na najbolj čudovitem Aktualovem dnevu žena doslej!