TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:50

KAD JE POSLA CA

KLAPA RISPET

10:40

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

10:36

A CA JE LIPA

OLIVER J. BEREKIN

10:32

MOMACKA

TARAPANA BAND

10:27

NAPALA ME S LEDJA

BEGINI

10:20

RAD JO IMAM

ROK N BAND

17. 12. 2019 13:07 | m

Laži Andreja Stareta še odmevajo

France Football povzdignil Ekipo SN

Andrej Stare Foto: Ekipa SN

Slovita francoska revija France Football je tako kot že tolikokrat doslej tudi letos podelila nagrado zlata žoga, ki jo je dobil argentinski nogometaš na delu v Barceloni Lionel Messi. V naslednji številki, ki je izšla po izboru Ballon d'Or, so posebno mesto namenili tudi aferi v Sloveniji, ki je izbruhnila po sprenevedanju slovenskega glasovalca Andreja Stareta.

»Moramo povedati, da je glasovalec trdil, da peterica najboljših nogometašev, ki smo jo kot njegov izbor objavili v naši reviji (Mbappe, CR7, Hazard, Lewandowski, van Dijk), ne ustreza njegovemu resničnemu glasovanju. Govoril je o škandalu, češ da je on na tretje mesto postavil Lionela Messija.

Naj trdi, kar želi, toda 24. oktobra 2019 smo ob zori prejeli elektronsko pošto z imeni, ki smo jih omenili in tudi objavili. V športnem dnevniku Ekipa SN so to objavili, kar pa Andreja Stareta ni pomirilo. Še naprej je trdi svoje, zgodbo je že nekajkrat spremenil in se izgubljal v razlagah o glasovanju,« so zapisali Francozi in zasluge za razkrito zgodbo pripisali edinemu slovenskemu športnemu dnevniku.