OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

13:32

USNE OD SECERA

PRAVILA IGRE

13:27

PUSTI PUSTI MODU

ZDRAVKO COLIC

13:23

EVERY BREATH YOU TAKE

STING & POLICE

13:18

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

13:15

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

13:12

CAS ZA ZALJUBLJENE

OTO PESTNER

13:08

SVEGA IMA AL BI JOS

JELENA ROZGA

13:05

DALMATINO

NINA DONELLI

13:00

DALMATINO

NINA DONELLI

12:57

DOBRE DJEVOJKE

NOVI FOSILI

03. 06. 2019 07:55 | RA

Osvoji PET EKSKLUZIVNIH VIP vstopnic za Aktualov spektakel leta

V ponedeljek je v jutranjem programu odjeknila novica, da po vrhunski Roštiljadi Aktualovci niti približno ne mislimo počivati. Napovedali smo nov spektakel - Aktualov 12. rojstni dan, ki bo 6. decembra 2019 v Stožicah. Ob tem pa sta Klemen in Anita doživela (ne)prijetno presenečenje ...

Vedno sončna Aktualova voditelja Klemen Bunderla & Anita Gošte Foto: Radio Aktual

Na Aktualu večkrat letno poskrbimo za nore zabave, s katerimi razveseljujemo svoje poslušalce. Po zelo uspešni Aktualovi Roštiljadi 2019 nikakor ne bomo počivali, ampak smo se odločili, da napovemo nov spektakel - Aktualov 12. rojstni dan, ki bo 6. decembra 2019 v Stožicah. 

Bo največja dvorana v Sloveniji zopet pokala po šivih? 

Zavidljivi 12. rojstni dan radia Aktual bomo skupaj z našimi najboljšimi poslušalci praznovali: oboževana Klapa Kampanel, brezčasni Čuki, Dalmatinac Mladen Grdović, legendarni Zlatko Pejaković in stalnica - skriti gostje presenečenja.

Ob napovedi nastopajočih pa sta voditelja jutranjega programa Klemen in Anita doživela (ne)prijetno presenečenje - glavne atrakcije večera NI bilo na seznamu nastopajočih. D.J. Dady se je namreč odločil, da se bo z njima malce pošalil in jim ne bo zaupal, za koga pravzaprav gre. 

Zato smo se Aktualovci obrnili na vas, na najboljše poslušalce in vas prosimo, da nam pomagate razrešiti uganko. Pri tem vam bodo v pomoč namigi, ki jih bo podajal šaljivi D.J. Dady.

Pozorno poslušajte Aktual, saj vam bo D.J. Dady vsak dan izdal nov namig.

AR_FBEventCover_1042x546.jpg
.
RA

Sedaj pa POZOR!

Enemu poslušalcu, ki nam bo pomagal ugotoviti, kdo je zaenkrat še SKRITA ZVEZDA VEČERA, bomo podarili pet EKSKLUZIVNIH VIP vstopnic za decembrski spektakel leta.* 

*VIP vstopnica vključuje zvezdniški prihod na koncert, druženje v zaodrju in še in še! 

Se vam že kaj dozdeva? 

Na SMS 4567 pošljite ključno besedo AKTUAL presledek in ime glasbenika, za katerega mislite, da bo nastopil kot glavna zvezda v Stožicah. Nadaljnje namige spremljajte na Radiu Aktual, naši spletni strani in družbenih omrežjih. 

Naj se lov na skrito zvezdo večera in ekskluzivne VIP vstopnice ZAČNE ZDAJ! Namreč ko se D.J. Dady odloči, da bo razkril glavno zvezdo, izžrebamo srečnega nagrajenca!

VSTOPNICE za decembrski spektakel so ŽE V PRODAJI na vseh prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol in Poštah Slovenije ŽE OD 21 € DALJE. 

Čudovito je praznovati skupaj. Pridružite se nam v Stožicah, 6. decembra 2019.

Pogoji nagradne igre so dostopni tukajNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)