TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:26

RANO

MINEA

2:23

SVI SU ZNALI, DA SMO LJUBOVALI

DALIBOR BRUN

2:17

CIST EN MEJHN RADIO

KINGSTON

2:14

DUKATI

DAVOR BORNO

2:10

DALMACIJO, LJUBAV SI VJECNA

MILO HRNIC

2:06

MALO POJACAJ RADIO

ZDRAVKO COLIC

1:56

FERNANDO

ABBA

1:52

KO TI TO GRIZE OBRAZE

TOSE PROESKI

1:47

ZDAJ IN ZA VEDNO

ALYA

1:43

NE MOGU TE PRESTAT JUBIT

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

06. 11. 2020 10:00 | K. Š.

Aktual in Bartog ti lahko prineseta nove gume!

Nagradna igra je zaključena.

Aktual in Bartog podarjata zimske pnevmatike! Foto: Arhiv

Za vaš avto samo najboljše!

Letošnje leto ga bomo skupaj z Bartogom preoblekli v pnevmatike Continental - a samo, če se boste pravilno oglasili na naš klic.

Z Bartogom bomo poskrbeli za brezskrbno vožnjo

Z novimi pnevmatikami bomo osrečili kar pet nagrajencev, saj smo pripravili 5 kompletov vrhunskih zimskih gum Continental!

Vse, kar morate narediti, je, da se pravilno oglasite!
Od ponedeljka, 9.11. do petka, 13.11. se prijavite za sodelovanje v nagradni igri preko SMS-a na 4567 s ključnimi  besedami AKTUAL BARTOG in ŠTEVILOM COL vaših pnevmatik.

Vsak dan bomo ob naključnem času izžrebali enega sodelujočega in ga poklicali na njegovo telefonsko številko. Če se bo sodelujoči oglasil z »Aktual in Bartog, rab'm gume«, bo komplet zimskih gum Continental njegov!

Če pa se na naš klic oglasi drugače, žal do nagrade ni upravičen. 

Trgovine Bartog zdaj na 37-ih lokacijah po vsej Sloveniji. Vse za avto na enem mestu. Partner Continental pnevmatik - že 30 let.

BARTOG - za vse vrste vozil, za brezskrbne poti! Več na bartog.si!


Prihaja 15. november, ko je našim jeklenim konjičkom potrebno zagotoviti zimske pnevmatike. To pomeni, da je ustrezna zimska oprema za vozila do skupne mase 3,5 t, 4 zimske gume (M+S) z min. globino profila 3 mm.

In v podjetju BARTOG imajo na zalogi vse zimske pnevmatike, kot so Continental, Vredestein, Goodyear, Falken, Apollo, Barum, Austone itd. V BARTOGU poleg pnevmatik nudijo tudi REZERVNE DELE, dodatno opremo, tekočine in kozmetiko, katere lahko prevzamete na 37-ih mestih po Sloveniji, med drugim tudi v Ljubljani na Rudniku, Viču ali Fužinah, v Novem mestu, Črnomlju, Brežicah, Mariboru, Kopru itd.

Vse, kar potrebujete za svojega jeklenega konjička, boste našli v njihovih trgovinah! Tudi tekočino za stekla, pa čeprav ni obvezna zimska oprema! Je pa priporočljivo, da imamo tank za čistilo za stekla poln.

Več na bartog.si

Splošni pogoji nagradne igre