TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

4:37

TISINA

MASSIMO

4:32

JOS ME LIPO GLEDAS

DINO PETRIC & KLAPA SUFIT

4:27

VSE ZA LJUBEZEN

TANJA ZAGAR

4:24

DIZEM SIDRO

OLIVER BEREKIN

4:19

OTVORI MI DRAGA

JOLE

4:15

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

4:10

PUSTI MI SPOMIN

ZAN SERCIC

4:06

TREBAS MI

DARKO FILIPOVIC

4:02

AKO NAS ZIVOT RASTAVI

ZDRAVKO SKENDER

3:56

KAFANA NA BALKANU

FUNKY G

17. 04. 2020 19:35 | K. Š.

S slastnim receptom do Pivkinih dobrot v vrednosti 200 evrov!

Iščemo najbolj slasten recept, ki vam lahko prinese dobrote podjetja PIVKA perutninarstvo v vrednosti 200 evrov!

Z malo sreče vas čaka mega nagrada! Foto: RA

Naj dan polepša #PIVKAMOMENT!
Na Aktualu bo to pomlad res slastno. Inovativno podjetje PIVKA perutninarstvo namreč nagrajuje. In tudi vi imate možnost, da osvojite slastno PIVKINO nagrado!

Kakšna bo vaša naloga?
Pokličite nas od 18. aprila do vključno 24. aprila do 9. ure zjutraj na našo številko 041 30 40 50 in posnemite kreativen slasten recept dneva za zanimivo in okusno jed, ki vključuje Piščančje salame in že pakirane narezke Pivka. Lahko je to ideja za družinski zajtrk, študentsko malico, inovativno kosilo ali romantično večerjo v dvoje. 

Imate samo eno omejitev!
Uporabiti morate vsaj dve besedi izmed sledečih: PIVKA, SALAMA, NAREZEK, #PIVKAMOMENT.

Vsak dan od ponedeljka, 20. 4. do petka, 24. 4. 2020, bomo v Aktualov eter predvajali vaše posnetke. In prav vsak dan bo Aktualova tričlanska komisija izmed vseh slastnih Pivkinih receptov vsak dan izbrala dva srečneža, ki bosta prejela Pivkin paket dobrot v vrednosti 40 evrov. Na koncu tedna pa bomo izbrali še dva absolutna zmagovalca, ki bosta prejela Pivkin paket izdelkov v vrednosti kar 200 evrov! 

Kaj še čakate? Pokličite nas na 041 30 40 50 in postanite kulinarični svetovalec ter osvojite slastno PIVKINO NAGRADO!

Pivka vzpodbuja inovativnost tudi v kuhinji

Naj bo na krožniku vsak dan okus slovenske kakovosti, nekaj dobrega:
1. Ob ponedeljkih naj se dan začne z nostalgijo. S sendvičem, v katerem ne manjka Piščančjih prsi Pivka, ki so brez glutena, ojačevalcev arome in soje.
2. Torek obeta slasten burger s Pivka posebno salamo, ki je vir selena, s certifikatom Višje kakovosti.

3. Sreda se popestri s solato, ki se ji lahko doda popečen piščančji file ali skušine dobrote iz morja.
4. Ne pozabi na četrtkovo malico in aktiven #pivkamoment ter na žaru popečeno piščančjo hrenovko Pivka, s certifikatom višje kakovosti.
5. Petek je dan za odlično pripravljeno jed Pivka piščančje meso s šparglji in panceto.
6. Sobota to velja izkoristiti za urbani piščančji žar na balkonu: piščančje čevapčiče, pleskavice in nabodala.
7. Nedelja je dan za praznovanje: zjutraj jajca in Piščančje pečene prsi, za kosilo pa tradicionalna juha z rezanci, pražen krompir ter hrustljavi Piščanec pripravljen za peko Pivka, ki je že v embalaži za peko in vedno lepo zadiši iz domače pečice.

Pravo smer in najvišje standarde si v Pivki začrtamo že na samem začetku in tako poskrbimo za nadzor celotne verige: od priprave krme in skrbne reje do pakiranja mesa in priprave okusnih kulinaričnih dobrot ter njihove poti do prodajnih polic

Prvi z nadstandardnimi pogoji že pred desetletjem 
Temelj na katerem gradijo je strogo in dosledno upoštevanje pravilnika Evropske unije, ki ureja dobrobit živali v reji. Uvedli so tudi nadstandardne pogoje, ki se začnejo pri krmi. Za dobrobit živali so v sodelovanju z rejci - družinskimi kmetijami, prvi v Sloveniji že v začetku leta 2011 prejeli certifikat, za posebno krmo, ki ji je dodano laneno seme, vir omega 3. Krma je že desetletje tudi vir selena, ki dokazano učinkuje na imunski sistem in odpornost živali, s čimer smo bili v prednosti pred ostalimi. Za nadstandardno kakovost, ki poleg krme vključuje tudi varnost, kakovost, sledljivost in druge pogoje, je Pivka tako prejela kar dva nacionalno priznana certifikata Višja kakovost, ki ju podeljujejo neodvisni presojevalci Bureau Veritas.

V Pivki se zavzemajo za oživljanje podeželja in kmetovanje po sonaravnem načelu, saj ne želijo vzpodbujati nakupov mesa nekontrolirane reje in krme. 

Splošni pogoji NAGRADNE IGRE