TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

5:57

FALI CVICE

GORAN KARAN

5:55

UGASI ME

PARNI VALJAK

5:46

STUCK WITH YOU

HUEY LEWIS & THE NEWS

5:42

SKINI MI SE S VRATA

DRAZEN ZECIC

5:38

DAL SE SJETIS NEKAD MENE

DZO MARACIC MAKI

5:30

TI SI ZELJA MOG ZIVOTA

MAGAZIN

26. 05. 2023 14:18 | A.D

KAJ PA VAM ZAČINI ŽIVLJENJE?

Delite svoj recept za pestro življenje in osvojite lepo nagrado, s katero bo vaše poletje brez dvoma dobro začinjeno!

Maestro Foto: RA

Mnogi bi se strinjali, da je ljubezen najboljša začimba življenja in verjetno bi imeli kar prav. Kljub temu so najboljše jedi tiste, ki jih poleg tistega glavnega okusa začinimo z mešanico različnih začimb, ki v ustih ustvarijo pravo simfonijo. Na Aktualu menimo, da je z življenjem prav tako, zato bomo v naši novi nagradni igri spraševali, s čim vi dragi Aktualovci, začinite svoje življenje. Prisegate na adrenalinske športe? Si življenje popestrite z zanimivim hobijem?

Za sodelovanje v nagradni igri nam od sobote, 27. 5., do petka, 2. 6., na našo tajnico, na telefonsko številko 051 70 80 90 sporočite, kaj vam začini življenje.

V petek, 2. 6. bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali nekoga, ki bo za svoj ščepec navdiha prejel prenosni plinski žar Napoleon ter paket začimb Maestro!

MAESTRO – ŠČEPEC NAVDIHA ZA MOJSTROVINE Z ŽARA

Letošnja žar sezona počasi na stežaj odpira svoja vrata in vsak čas bo na dvoriščih in vrtovih zadišalo po okusnih dobrotah z žara. Sedaj, ko nestrpno pričakujete naslednji sončen in topel vikend, je pravi čas, da razmislite, katere jedi bodo letos krasile vaš žar. Ste pristaš lahkih rib s pečeno zelenjavo ali bolj uživate v sočnem mesu? Ena stvar zagotovo drži – s pravimi začimbami bo vsaka jed letošnjega poletja pravi hit!

Maestro s svojimi izvrstnimi začimbami že več kot 60 let skrbi, da so naši krožniki vedno polni okusa. Tudi letos bo s svojo široko kolekcijo začimb za žar poskrbel, da se boste lahko prepustili užitku žarjenja, ne da bi vas ob tem skrbelo, ali so vaše jedi dobro začinjene. Za vas so pripravili prav posebne mešanice začimb, ki bodo s svojim bogatim okusom ob vsakem ugrizu zaigrale na prave note.

Začimbne mešanice Maestro Žar so tako odlična izbira za vse, ki bi letos radi svoje dobrote z žara začinili na višji nivo. Celovita kolekcija začimb za žar bo zadovoljila tako zaprisežene ljubitelje mesa, kot tudi tiste, ki raje uživate v svežini in lahkotnosti pečene zelenjave.

maestro, maestro-začimbe, radio-aktual, nagradna-igra
Kolekcija začimb Maestro za žar
RA

Kolekcija mešanic začimb za žar vsebuje okuse:

  • Mešanica začimb za žar Klasik, ki je zaradi svoje vsestranskosti nepogrešljiva pri vsakem žar mojstru. Izjemno se namreč poda k vsem vrstam mesa, kombinacija skrbno izbranih začimb pa mesu daje žameten in fantastičen okus po žaru, ki bo vse goste popeljal na pravo kulinarično doživetje.
  • Mešanica začimb za žar Krompir je pravi dokaz, da je dobro pripravljen krompir več kot le odlična priloga k čevapčičem in zrezkom. Ta okusna mešanica začimb bo poskrbela za odličen okus krompirja, ki bo na mizi brez težav pariral ostalim dobrotam, ki jih boste postregli na vašem naslednjem pikniku.
  • Mešanica začimb za žar Riba bo očarala vse, ki si na žaru radi privoščite tudi kakšno ribo. Delikatna mešanica morske soli, začimb ter zelenjave bo iz vaše ribe potegnila le najboljše okuse, izvrstno pa se poda tako k morskim, kot tudi sladkovodnim ribam. Marsikdo se ribam odreče zaradi malce zahtevnejše priprave, zato je mešanica začimb za ribe Maestro odlična tudi za popolne začetnike, saj bodo ribe v kombinaciji z njo vedno okusne.
  • Mešanica začimb za žar Zelenjava je dokaz, da tudi brez mesa na pikniku ni dolgčas. Ta okusna začimbna mešanica bo navdušila vse, ki zelenjavo na žaru obožujejo kot glavno jed. Zelenjava začinjena s to mešanico se bo prav tako odlično podala tudi k ostalim dobrotam z žara in poskrbela za lahkotno in svežo prilogo.

Z izbranimi okusi mešanic začimb za žar Maestro bo vaš naslednji piknik zagotovo pravi hit. Za dobro družbo poskrbite vi, odlično hrano pa prepustite Maestru. V kolikor pa za vaš poletni jedilnik potrebujete še ščepec navdiha, pa si lahko na spletni strani Maestro preberete tudi slastne recepte, s katerimi boste lahko začimbe Maestro okusili v vsem njihovem sijaju.

Pa dober tek!