TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:19

SPOMIN NA NAJU

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

9:10

MALA ANE

MEJASI FT. BLANKA SMOLJIC

9:06

VINO I NOC

DINO PETRIC

9:06

ZDRAVO SRECA

REBEKA DREMELJ

8:56

TEMPERATURA

SASA KOVACEVIC

8:51

DELAM SE, DELAM SE

JAN PLESTENJAK

02. 07. 2021 09:38 | M.H.

MREŽA POLNILNIC ELEVAT

Elevat je največja mreža polnilnic v Sloveniji z lastno proizvodnjo pametnih polnilnic za osebna vozila, avtobuse, dostavnike …

Polnilnice Elevat Foto: Polnilnice Elevat

Moderno življenje je nasičeno in poteka zelo hitro. Mreža polnilnic Elevat omogoča, da si olajšate vsakdan ter se lažje in zanesljiveje premikate s svojim električnim vozilom.

Njihovo vodilo je: priključi in polni. Da, tako enostavno bi moralo biti, predvsem zato, ker je v praksi pogosto  vse prej kot to. Različni postopki registracij, čakanje, nedelovanje polnilnice, težave s plačevanjem … S takšnimi in drugačnimi težavami se srečujejo lastniki električnih vozil, ki želijo nadaljevati pot, pa ne morejo.

Polnilnice Elevat odlikuje razumljiv polnilni in plačilni sistem. Priklopite vozilo, pokličete telefonsko število polnilnega mesta in polnjenje se prične. Po zaključku polnjenja dobite račun, ki ga plačate pred naslednjim polnjenjem. To je vse. In če želite še kaj več, npr. rezervirati polnilno mesto, najti najbližjo delujočo polnilnico, navigacijo, enostavnejšo aktivacijo polnjenja, nastavitev limita, itd., potem registrirate svoj mobilnik in s pomočjo aplikacije urejate tudi vse to.

polnilnice-elevat
Polnilnice Elevat
Polnilnice Elevat

Voznik e-vozila bo zadovoljen le, če bo tehnika delovala zanesljivo. Polnilnice Elevat imajo vgrajene visokokakovostne komponente iz nemškega in japonskega trga. Rezultat je veliko pozitivnih povratnih informacij uporabnikov, za katere nudijo tudi stalno servisno službo in podporo 24 ur na dan.

Mreža polnilnic Elevat se vsak dan dopolnjuje in nadgrajuje, njihova želja pa je, da zagotovijo celovito storitev brez stresa in v trajno zadovoljstvo uporabnikov.

Več na elevat.eu

polnilnice-elevat
Polnilnice Elevat
Polnilnice Elevat

polnilnice-elevat
Polnilnice Elevat
Polnilnice Elevat