TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:03

BASKA VODA

OLIVER DRAGOJEVIC

0:57

MOJA LIPA DALMATINKA

DARUS DESPOT

0:53

LE S TEBOJ

DOMEN KLJUN

0:50

TI MOJU TUGU NE CUJES

DUSKO LOKIN

0:45

BROD ZA NABOLJE

DORIS DRAGOVIC

0:41

DAL SE SJETIS NEKAD MENE

DZO MARACIC MAKI

0:37

DJIRI - DJIRI

DJAVOLI

0:33

CAS ZA ZALJUBLJENE

OTO PESTNER

0:29

VINO RUMENO

RUSKO RICHIE

0:25

NIKOTIN

NATASA BEKVALAC

08. 04. 2024 12:41 | S.Š.

Nika Križnar se je sprehodila do oltarja

Naša smučarska skakalka in dobitnica velikega kristalnega globusa v smučarskih skokih je sporočila, da je dahnila usodni da.

Nika Križnar je dahnila usodni "da". Foto: Instagram

Novico je Nika delila na Instagramu, kjer je objavila fotografijo, na kateri sta s partnerjem Aljažem Vodanom oblečena v poročna oblačila, zraven pa je zapisala: “Za vedno!”

Aljaž je sicer nekdanji smučarski skakalec, danes pa je trener otrok pri SK Triglav Kranj. Športni svet mu je torej blizu, z Niko pa sta par že nekaj let. Na Instagramu naša smučarska skakalka večkrat deli fotografije z Aljažem, tokrat pa je presenetila s poročno. Večno zvestobo sta si s partnerjem obljubila le nekaj tednov po koncu uspešne zimske sezone.

Čestitke deževale z vseh strani

Seveda po objavo ni manjkalo čestitk mnogih znanih obrazov. Med drugim so ji čestitale Ilka Štuhec, Urša Bogataj in nemška smučarka skakalka Katarina Schmid. Se je pa Nikine poroke udeležil tudi naš Matic Herceg, ki je mladoporočencema zaželel vsega lepega: “Želim jima, da ostaneta tako iskriva, tako nasmejana še naprej. Lepo ju je blo gledati kako žarita in kako zaljubljena sta! Ob pogledu na ženina in nevesto smo vsi prisotni imeli priložnost videti kaj pomeni prava ljubezen! Vajeni smo, da Nika blesti na skakalnicah, ampak resnično sta oba blestela na njuni poroki! Želim jima, da bo ljubezen tista, ki bo premagala vse ovire ter da bosta ljubezen in sreča kreirala njuno skupno pot.”