TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:19

NIJE TO VINO

MEJASI

19:14

LUCIJA

MARINO

19:10

SE SI TU

MARTA ZORE

19:06

MASLINA JE NEOBRANA

KLAPA MASLINA

19:03

LASTAVICA

MERI CETINIC

18:59

17 MI JE GODINA

EN JOY

18:55

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

18:50

NE MOGU TI RECI

OLIVER DRAGOJEVIC

18:47

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

18:42

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

27. 03. 2024 15:57 | S.Š.

Dragana Mirković se ločuje: “Naredila sem vse, da bi rešila zakon”

Legendarna folk zvezdnica je portalu 24sata ob oznanitvi novice o ločitvi razložila, zakaj se je odločila za tak korak ...

Dragana Mirković je sporočila, da se ločuje. Foto: Facebook

V trenutku, ko je 56-letna Dragana Mirković oznanila, da se po 24 letih zakona z možem Tonijem Bijelićem ločuje, so novinarji z njo sedli na kavč v njenem gradu blizu Dunaja. Kot poročajo tuji mediji, ji je ob ločitvi od svoje ljubezni in očeta svojih otrok, vidno težko.

“Preživljam zelo težko obdobje, a sem najmočnejša ravno takrat, ko mi je najtežje,” je povedala Dragana in si obrisala solze. O podrobnostih ločitve še ni pripravljena govoriti, je pa dala vedeti, da nima druge izbire in da sprava ne pride v poštev. Kot je pojasnila v sporočilu za javnost, se z možem namreč zadnja tri leta ne razumeta.

“Že dolgo časa moj odnos s Tonijem ni več tak, kot je bil. Živiva tako rekoč ločeni življenji in že tri leta ne živiva pod isto streho. Kljub vsem nepremostljivim razlikam sem zaradi svoje družine in ker sem bila tako vzgojena, naredila vse, da bi rešila nekoč lep zakon. Sčasoma pa se je ta razkorak povečal in spoznala sem, da delam večjo škodo svojim bližnjim s tem, da na silo ostajam v zvezi, ki že dolgo ne deluje,” je zapisala.