TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:49

ZAME ZAKANTAJ

TANJA ZAGAR

19:47

RAD JO IMAM

ROK N BAND

19:42

LJUBAV MOG ZIVOTA

VINKO COCE & ALEN NIZETIC

19:38

DOBRA VECER PRIJATELJI

KLAPA ISKON

19:34

KADA PJEVAM SUZE TEKU

MISO KOVAC

19:30

ANGEL

TILEN LOTRIC

19:27

JOS ME LIPO GLEDAS

DINO PETRIC & KLAPA SUFIT

19:23

DA ZIVOTA IMAM DVA

DAVOR RADOLFI

19:19

NIJE TO VINO

MEJASI

19:14

LUCIJA

MARINO

26. 03. 2024 16:50 | S.Š.

Jelena Rozga potrdila govorice

Jelena Rozga se je po dveh letih vrnila z novo pesmijo, potrdila pa je tudi govorice, da se kmalu vrača v Slovenijo.

Jelena Rozga Foto: arhiv

Jelena se namreč odpravlja na koncertno turnejo "Minut srca mog”, za novinarje pa je pred kratkim razkrila: "Lahko potrdim, da govorice držijo. Ljubim Slovenijo, tu sem zelo pogosto. Vse vaje za turnejo so potekale tu, moji plesalci, z Žigo Sotlarjem na čelu, so iz Slovenije. Ni skrivnost, da si želim, da se kmalu srečamo v areni Stožice."

Nova pesem

Je pa pevka po dveh letih izdala tudi novo pesem z naslovom Od čega sam ja, ki jo je ustvarila skupaj z Ivanom Huljićem.

"Pesem je plod skupnega ustvarjanja med mano in Ivanom. Besedilo te močne skladbe pripoveduje zgodbo o ranljivi, a hkrati pogumni ženski, ki se čudi svoji lastni moči. Ker se tudi sama v življenju soočam s takšnimi izzivi, se pesem popolnoma ujema z mojo filozofijo. Z Ivanom sva dolgoletna prijatelja in sodelavca, ta projekt pa je najin odnos še poglobil. Vedno je posebno lepo ustvarjati s nekom, ki te resnično pozna in razume, kako pomembno je ostati zvest samemu sebi. Uživala sem v celotnem procesu ustvarjanja te pesmi, od prvih posnetih taktov do zaključka snemanja videospota," je dejala pevka.