TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:27

MISLIN SAMO NA TE

KLAPA RISPET

22:24

SIVA POT

ALEKSANDER MEZEK

22:21

OBSESION

AVENTURA

22:17

MASLINA JE NEOBRANA

KLAPA MASLINA

22:13

NE DIRAJTE MI RAVNICU

ZLATNI DUKATI

22:08

MOJA JE PJESMA LAGANA

PARNI VALJAK

17. 08. 2021 13:40 | M.H.

Blitz Bovec maraton 2021

Letošnji osrednji športno rekreativni dogodek na Goriškem Blitz Bovec maraton BO in sicer v soboto, 18.9.2021. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Blitz Bovec Maraton Foto: Blitz Bovec Maraton

Bovški amfiteater bo udeležence Blitz Bovec maratona tretji vikend v septembru po lanskoletni preložitvi pričakal v polnem sijaju. Pozitivna energija, ki jo prinašajo s seboj tekači in tekačice ter gostoljubni domačini, ki so prireditev vzeli za svojo, bo čutiti prav na vsakem koraku. Naredili bomo vse kar je v naši moči, da kljub morebitnim omejitvam in upoštevanju priporočil NIJZ zadovoljimo pričakovanja vseh udeležencev prireditve.

Vsem želimo Bovško predstaviti kot deželo prijaznih in odprtih ljudi, skozi zgodovinske dogodke, tradicionalno kulinariko in z našim največjim adutom, naravnimi znamenitostmi Bovške.

Trase Blitz Bovec maratona so skrbno izbrane, prav vsaka poteka po neokrnjeni naravi, skozi skrite bovške kotičke, kjer je zaznati tudi zgodovinski pridih okolice.

Prednost in posebnost Blitz Bovec maratona je ta, da ni še eden izmed mestnih tekov v gneči, temveč posameznikovo sožitje z naravo. Poleg klasičnega maratona bosta na voljo tudi izziva na 21+ in najkrajši 7,4 km Fun run-u.

Petkov termin je namenjen prihodu udeležencev in predavanjem na temo športa. Sobotni program se prične ob 9.00 s startom maratona in polmaratona, 9.15 je predviden start Fun run-a, bogat spremljevalni program tudi na letošnji prireditvi ne bo manjkal.

blitz-bovec-maraton
Blitz Bovec Maraton
Blitz Bovec Maraton

bovecmaraton-42-and-21-log-cezsoski-soca-river_32.jpg
Blitz Bovec Maraton - tek ob Soči
Blitz Bovec Maraton