TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

19:08

JESEN JE

NOVI FOSILI

19:08

PUT PUTUJEM

MAGAZIN

19:04

ZA PRAVU LJUBAV

NEDA UKRADEN

18:56

DJEVOJKA SA SELA

SEVERINA

18:51

KISE JESENJE

PRLJAVO KAZALISTE

18:44

YOU RE THE ONE THAT I WANT

OLIVIA NEWTON JOHN & JOHN TRAVOLTA

18:39

NIJE VRIJEDNO SINE MOJ (RMX 2018)

KLAPA MORE

18:35

ZBOGOM DALMACIJO

KLAPA LANTERNA

18:30

USOJENA

KVATROPIRCI IN NIKA ZORJAN

18:26

Z GORICKEGA V PIRAN

VLADO KRESLIN

17. 08. 2021 13:40 | M.H.

Blitz Bovec maraton 2021

Letošnji osrednji športno rekreativni dogodek na Goriškem Blitz Bovec maraton BO in sicer v soboto, 18.9.2021. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Blitz Bovec Maraton Foto: Blitz Bovec Maraton

Bovški amfiteater bo udeležence Blitz Bovec maratona tretji vikend v septembru po lanskoletni preložitvi pričakal v polnem sijaju. Pozitivna energija, ki jo prinašajo s seboj tekači in tekačice ter gostoljubni domačini, ki so prireditev vzeli za svojo, bo čutiti prav na vsakem koraku. Naredili bomo vse kar je v naši moči, da kljub morebitnim omejitvam in upoštevanju priporočil NIJZ zadovoljimo pričakovanja vseh udeležencev prireditve.

Vsem želimo Bovško predstaviti kot deželo prijaznih in odprtih ljudi, skozi zgodovinske dogodke, tradicionalno kulinariko in z našim največjim adutom, naravnimi znamenitostmi Bovške.

Trase Blitz Bovec maratona so skrbno izbrane, prav vsaka poteka po neokrnjeni naravi, skozi skrite bovške kotičke, kjer je zaznati tudi zgodovinski pridih okolice.

Prednost in posebnost Blitz Bovec maratona je ta, da ni še eden izmed mestnih tekov v gneči, temveč posameznikovo sožitje z naravo. Poleg klasičnega maratona bosta na voljo tudi izziva na 21+ in najkrajši 7,4 km Fun run-u.

Petkov termin je namenjen prihodu udeležencev in predavanjem na temo športa. Sobotni program se prične ob 9.00 s startom maratona in polmaratona, 9.15 je predviden start Fun run-a, bogat spremljevalni program tudi na letošnji prireditvi ne bo manjkal.

blitz-bovec-maraton
Blitz Bovec Maraton
Blitz Bovec Maraton

bovecmaraton-42-and-21-log-cezsoski-soca-river_32.jpg
Blitz Bovec Maraton - tek ob Soči
Blitz Bovec MaratonNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)