TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:08

DALMATINKO, CRNO OKO MOJE

VINKO COCE

21:04

DOBRA VECER PRIJATELJI

KLAPA ISKON

20:57

ZASTO ME MUCIS NEVJERO

GRUPA VIGOR

20:54

KAD IMAN TEBE

KLAPA RISPET

20:51

NEMA MI DO NJENIH OCIJU

JASMIN STAVROS

20:47

MALENA

ZLATKO PEJAKOVIC

20:41

MENI SI SUDJENA

ZDRAVKO SKENDER

20:38

SVE BI SEKE LJUBILE MORNARE

MAGAZIN

20:35

EDINA

ZVITA FELTNA

20:31

MALO SE POPILO

INES ERBUS

12. 04. 2024 11:01 | Promocijsko sporočilo

Obrnimo otroški svet na bolje

Delite svoja čustva in osvojite bogato nagrado!

Izrazite svoja čustva in osvojite darilni bon Eurospin! Foto: RA

Ste kdaj imeli zelo slab dan, ki se je v trenutku spremenil v nekaj najboljšega? Seveda ste. Čustva so zapleten psihičen proces, ki nas v hipu opremi z energijo za akcijo, ko je ogroženo ali potrjeno nekaj, kar je za nas pomembno. Pomembno je tudi, da svoja čustva znamo deliti z drugimi, kar pa ni vedno lahko. Na Aktualu smo zato pripravili zabavno nalogo, s katero bo izražanje čustev postalo zelo preprosto.

Vsak dan, od ponedeljka, 15. 4. do petka, 19. 4., bomo na našem Facebooku objavili situacijo ter vas vprašali, kako se ob tej situaciji počutite. Vaša naloga bo, da izmed podanih čustvenčkov izberete tistega, ki vam ob situaciji najbolj ustreza, ter ga skupaj s ključnikom zapišete v komentar.

Primer: Kako se počutiš, ko nekdo pohvali tvojo obleko? #veselko, #sramežljivko ali #hvaležko?

Izmed vseh sodelujočih bomo od ponedeljka, 15. 4. do petka, 19. 4., vsak dan izžrebali nekoga, ki prejme Eurospin bon v vrednosti 100 €.

Za brezskrbne šolske dni

Akcijo lahko podprete z nakupom Eurospinove Zapestnice čustevki je na voljo v vseh trgovinah Eurospin po vsej Sloveniji po ceni 1,00 EUR.

Več informacij najdete TUKAJ.

Eurospin že vrsto let sodeluje v različnih družbeno odgovornih projektih in tudi letos bodo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že sedmo leto zapored zbirali sredstva za nakup šolskih potrebščin.

V sklopu akcije Obrnimo otroški svet na bolje bo letos v vseh Eurospinovih prodajalnah po Sloveniji na voljo Eurospinova Zapestnica čustev, celoten znesek pa bodo namenili v sklad za nakup šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin.

Kaj je Eurospinova zapestnica čustev?

Otroci včasih težko izrazijo svoja čustva, zato je zapestnica čudovit pripomoček, ki bo vašim otrokom pomagal pri prepoznavanju in izražanju njihovih čustev. Zapestnica je na eni strani namreč poslikana s čustvenčki, ki izražajo prijetna čustva, na drugi pa s tistimi, ki jih asociiramo z neprijetnimi. Otroci tako preprosto obrnejo zapestnico v skladu s svojim počutjem in staršem, prijateljem, sošolcem ali učiteljem omogočijo, da jih bolje razumejo. Starši bodo tako lahko s pomočjo zapestnice otrokom pokazali, da so vsa njihova čustvena stanja popolnoma normalna, bodisi prijetna ali ne. Ob lažjem prepoznavanju čustev pa bo tudi več priložnosti za pogovor o morebitnih neprijetnih občutkih, ki jih otrok doživlja.

Je vaš otrok z zapestnico izrazil določena čustva, in ne veste, kako bi jih razložili? Za pomoč pri pogovoru so vsi čustvenčki, ki so naslikani na zapestnici, podrobneje razloženi TUKAJ.

Splošni pogoji