TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:54

ONA ME VOLI

LJUBAVNICI

18:49

SVOBODNO SONCE 2021

SLO BAND AID

18:42

NITKO NIJE LUD DA SPAVA

CRVENA JABUKA

18:38

AKO VOLIS OVU ZENU

ZELJKO BEBEK & OLIVER DRAGOJEVIC

18:29

PRIJATELJU

GORAN KARAN & TOMISLAV BRALIC

18:25

TAXI

LUKA BASI

04. 04. 2024 14:43 | Oglasno sporočilo

Podjetje Zagožen plača račun za komunalo!

S podjetjem Zagožen plačamo vaše aktualne stroške komunalnih storitev!

Sodelujte in morda prav vam častimo položnico! Foto: RA

Dan je takoj lepši, ko nam nekdo časti kavo ali celo kosilo, kajne? Pa vam je že kdaj kdo ponudil, da vam časti položnico? Mi vam v novi nagradni igri nudimo prav to! Z našim partnerjem – podjetjem Zagožen bomo kar petim srečnežem plačali aktualne stroške komunalnih storitev!

Vse, kar morate storiti je, da do petka, 12. 4., slikate svojo položnico in nam jo skupaj s podatki v MMS sporočilu posredujete na telefonsko številko 051 70 80 90, oziroma po elektronski pošti, na naslov: nagrade@radioaktual.si. Vsak dan, od ponedeljka, 8. 4. do petka, 12. 4., bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali nekoga, ki mu bo podjetje Zagožen plačalo aktualno položnico komunalnih storitev.

V dotiku z vodo že 45 let

Zagožen d.o.o. je podjetje s tradicijo, prisotno na trgu že več kot 45 let. V Sloveniji spadajo med vodilne proizvajalce in prodajalce materialov za vodovod in kanalizacijo, poznani pa so tudi zunaj meja, predvsem na južnih trgih.

zagožen, komunala, nagradna-igra

S svojo celovito ponudbo skrbijo, da je izgradnja podzemne in nadzemne komunalne infrastrukture kakovostna, hkrati pa zagotavljajo izdelke za izgradnjo in vzdrževanje podzemnega elektro-distribucijskega omrežja.

V njihovi ponudbi so tudi čistilne naprave – kupcem brezplačno svetujejo in pomagajo pri izbiri ustrezne ter informirajo o možnostih subvencioniranja v slovenskih občinah. Še ena zelo pomembnih investicij, pri kateri je podjetje Zagožen lahko vaš kakovosten partner, je izbira zbiralnika vode, in sicer zbiralnika za pitno ali odpadno vodo ter zbiralnika za deževnico. Prav voda iz slednjega lahko nadomesti pitno vodo pri splakovanju stranišč, pranju avtomobilov, zalivanju vrtov ali pri potrebah namakalnega sistema.

FB_objava_Zbiralnik_apr 2024.jpg
Opremite svoj dom z zbiralnikom za vodo
Zagožen

V Sloveniji zastopajo tudi vse najpomembnejše evropske proizvajalce. Skupaj z njimi si prizadevajo nuditi svojim kupcem najboljše izdelke in servis. Vizija podjetja Zagožen je s široko paleto izdelkov in kratkimi dobavnimi roki ter konkurenčnimi pogoji ostati prva izbira zadovoljnih kupcev na slovenskem trgu. Njihovo široko ponudbo si lahko ogledate tudi v spletni trgovini, na: https://eshop-zagozen.si/.

Splošni pogoji