TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:57

DOK PALME NJISU GRANE

DUBROVACKI TRUBADURI

19:54

SLOVENKA

DAVOR BORNO

19:50

JAGODE IN COKOLADA

ROK N BAND

19:47

SINJORINA

MALIGANI

19:43

OBRISI SUZE

BEGINI & IVAN ZAK

19:39

SELIM TI JA

DORIS DRAGOVIC

19:35

MALA ANE

MEJASI FT. BLANKA SMOLJIC

19:32

VINO I NOC

DINO PETRIC

19:25

BOLEZEN

JAN PLESTENJAK

19:22

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

04. 04. 2024 14:40 | Promocijsko sporočilo

Več daš, več imaš

Podarite vrhunsko nagrado in nekomu polepšajte dan!

Sodelujte in nekomu polepšajte dan! Foto: RA

Lepo je, kadar nam nekdo kaj podari, še lepše pa je, ko nekoga obdarimo kar sami. Na Aktualu smo neizmerno hvaležni, da lahko v tem občutku uživamo vsakič, ko vas razveseljujemo z nagradami, prišel pa je čas, da ta košček sreče delimo tudi z vami. V tej nagradni igri boste nagrade tako delili kar Aktualovci!

Vaša naloga bo, da od ponedeljka, 8. 4., do petka, 12. 4., pokličete na našo tajnico, na 051 70 80 90, ter poveste komu in zakaj bi podarili super nagrado, ki se bo tisti dan skrivala v nagradnem skladu.

Vsak dan, od ponedeljka do petka, bomo nekoga od vas izžrebali in nagrado podelili osebi, ki ste jo predlagali.

Nagradni sklad:

Ponedeljek, 8. 4. 2024, Cvrtnik na vroči zrak Hisense HAF2900D

Torek, 9. 4. 2024, Pralni stroj Gorenje WNEI94AS

Sreda, 10. 4. 2024Kuhinjski robot Gorenje MMC1005W

Četrtek, 11. 4. 2024, Hladilnik Hisense RB390N4AC2

Petek, 12. 4. 2024, Televizor Hisense 65A6K

Po vrhunske aparate Gorenje in Hisense v M Tehniko

M Tehniki so ob svojem 20. jubileju za vas pripravili še eno izjemno spomladansko akcijo. Med 8. 4. in 21. 4., boste ob nakupu izbranih izdelkov bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, televizorjev in klimatskih naprav vrhunskih znamk Gorenje in Hisense prejeli kar 4-kratne pike! Torej, če ste ob spomladanskem čiščenju ugotovili, da nujno potrebujete nove gospodinjske aparate, potem je skrajni čas, da zavijete v M Tehniko in si zagotovite to izjemno ugodnost.

Banner_1500x500px_2024_04_08_Gorenje_Hisense_BT_MGA_TV_Klima_4xPike.jpg
Osvojite kar 4-kratne pike!
M Tehnika

Poleg 4-kratnih pik vas tam čaka zares širok nabor gospodinjskih aparatov in naprav Gorenje in Hisense, ki jih odlikujeta odlična kakovost in zmogljivost. Vsi, ki osvežitev potrebujete v kuhinji, boste zagotovo našli vse, kar potrebujete. Na voljo so vam najnaprednejši modeli hladilnikov, pečic, štedilnikov in ostalih aparatov Gorenje in Hisense, s katerimi bodo vaša opravila postala precej lažja.

Znamki se ponašata tudi z izjemnimi modeli pralnih in sušilnih strojev s številnimi naprednimi funkcijami, ki vam bodo ob hitrem vsakdanjem tempu močno olajšale pranje in sušenje perila. Tudi te boste glede na svoje želje in potrebe zlahka izbrali v spletni ponudbi M Tehnike.

Vzeti si moramo tudi čas tudi za prosti čas, zato so v M Tehniki za vas pripravili tudi ponudbo izdelkov, ki bodo poskrbeli za zabavo in udobje. Med drugim namreč nudijo tudi široko izbiro vrhunskih televizorjev Hisense, ki jih poleg številnih pametnih funkcij odlikujeta tudi izvrstna slika in zvok.

Vsa gospodinjska opravila pa so kljub najbolj naprednim aparatom še vedno precej težja, kadar se pomlad prevesi v poletje. Visoke temperature nam pogosto izčrpajo precej energije, zato je dobra klimatska naprava ključnega pomena za prijetno počutje ob opravljanju vsakodnevnih opravil. Gorenje in Hisense blestita tudi na tem področju, saj se ponašata z izvrstnimi modeli klimatskih naprav, ki bodo poskrbele za prijeten ambient vašega doma tudi v najhujši poletni vročini.

Splošni pogoji