TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

7:48

TRAVA ZELENA

SEVERINA

7:45

SASTALA SE BRACA

SLAVONSKE LOLE

7:40

ZOVES ME NA CASU VINA

MALIGANI

7:36

ZAKUNI SE LJUBAVI

SREBRNA KRILA

7:32

ISPOD MARELICE

VLADIMIR KOCIS ZEC

7:27

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

15. 12. 2023 11:55 | A.D

RECEPT ZA USPEH

Vaša kuharska skrivnost vam lahko prinese lepo nagrado!

Zaupajte svojo kuharsko skrivnost in osvojite lepo nagrado! Foto: RA

Bliža se čas, ko bomo ponovno uživali v dobrotah, ki jih ponuja polno obložena praznična miza. Ker pa praznike po navadi preživimo v krogu svojih najbližjih, ob pripravi teh slastnih jedi v lonec vedno stresemo vse svoje kuharske ase. Na Aktualu smo mnenja, da je prav, da se ob dobri hrani mastimo tudi vsi ostali, zato vas bomo v novi nagradni igri spraševali po vaših kuharskih skrivnostih.

Vsak dan, od ponedeljka, 18. 12. do petka, 22. 12., bomo izpostavili eno jed, ki se pogosto znajde na praznični mizi. Vaša naloga bo, da nam na tajnico, na 051 70 80 90, sporočite skrivni recept, ki vašo različico naredi najbolj okusno!

Vsak dan, od ponedeljka, 18. 12. do petka, 22., bomo nekoga izmed vas izžrebali ter nagradili z lepo nagrado M Tehnike, s katero bodo vaše praznične jedi letos še bolj okusne!

Nagrade:

V ponedeljek, 18. 12., podelimo grelnik vode Gorenje K15DWW

V torek, 19. 12., podelimo kuhinjsko tehtnico Gorenje KT10LBW

V sredo, 20. 12., podelimo mini kontaktni žar Gorenje SM701GCW

V četrtek, 21. 12., podelimo ročni mešalnik Gorenje M500DCBK

V petek, 22. 12., podelimo mikrovalovno pečico Gorenje MO20E1W

M Tehnika poskrbi za čarobne kulinarične trenutke

Mali gospodinjski aparati so sploh v prazničnem času nepogrešljivi kuhinjski pripomočki, saj pri pripravi slastnih jedi znatno prihranijo čas in napor. Tega se dobro zavedajo tudi v M Tehniki, zato so za vas pripravili posebno ponudbo aparatov Gorenje po prazničnih cenah! Poleg tega pa ob nakupu gospodinjskih aparatov za pripravo hrane znamke Gorenje prejmete kar dvojne pike!

Poleg aparatov Gorenje v M Tehniki najdete tudi široko ponudbo malih gospodinjskih aparatov drugih znamk, s katerimi bo priprava prazničnih jedi stekla kot po maslu. Po izvrstnih cenah si lahko zagotovite aparate, kot so grelniki vode, kavni aparati, mikrovalovne pečice, kuhinjske tehtnice in ostale.

Celotno ponudbo si lahko ogledate TUKAJ.

Da pa boste med prazniki kuhali brez skrbi, v M Tehniki za male gospodinjske aparate in drugo tehniko nudijo še 30% popust na storitev podaljšanega jamstva do 5 let.

radio-aktual, m-tehnika, gorenje, mali-gospodinjski-aparati, nagradna-igra
Podaljšano jamstvo do 5 let sedaj s 30% prihrankom!
RA

V prazničnem času je težko najti čas še za nakupovanje zato v spletni trgovini M Tehnika nudijo tudi storitev Klik in Dvig. To pomeni, da lahko svoj nakup opravite na spletu in svoje izdelke enostavno prevzamete v vam najbližji poslovalnici M Tehnika. S tem se izognete strošku dostave, naročene izdelke pa lahko plačate tudi ob prevzemu na izbrani poslovalnici M Tehnika.

SPLOŠNI POGOJI