TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:52

UNICA DONNA PER ME

TOMISLAV IVCIC

10:48

DA ME MALO SRICE STIGNE

PETAR SEGEDIN PJERO

10:42

NOC ZA GRIJEH

ET

10:37

PREKO BEOGRADA DO LJUBLJANE

DJOMLA KS FT. MAMBO KINGS

10:33

MALI MULAC

GORAN KARAN

10:28

NIKOGA NISAM VOLIO TAKO

PETAR GRASO

24. 11. 2023 14:30 | A.D

NAPIŠI EKOSEN RIMO

Skuj rimo in osvoji zadnje vstopnice za Aktualov 16. rojstni dan, z VIP obiskom zaodrja!

Napiši Ekosen rimo Foto: RA

Le še nekaj dni nas loči od Aktualovega spektakla v Stožicah, ki bo postregel z izjemnim glasbenim programom. Vstopnice so že skoraj pošle, zato smo skupaj z generalnim pokroviteljem koncerta, podjetjem Ekosen – specialisti za IR ogrevanje pripravili nagradno igro, s katero bodo 10 srečnežev razveselili prav z zadnjim paketom vstopnic, dva najsrečnejša med njimi pa popeljali s seboj v zaodrje, kjer bosta imela priložnost spoznati nastopajoče glasbene zvezde. V nagradni igri sodelujete tako, da od ponedeljka, 27. 11. do petka, 1. 12., obiščete Ekosenov Facebook profil, dostopen tudi na (https://www.facebook.com/ekosenSI) ter pod objavo nagradne igre v komentarju skujete rimo, ki vsebuje besedo »EKOSEN« ter označite osebo, ki jo vabite na koncert, če boste vstopnice osvojili prav vi.

Primer: »Če bi Ekosen panel imeli doma, bi bila žena vesela za dva!« @petra.novak

Od ponedeljka, 27. 11. do četrtka, 30. 11., bodo v Ekosenu izmed vseh sodelujočih izžrebali nekoga, ki prejme dve vstopnici za Aktualov 16. rojstni dan + dobroimetje v vrednosti 100 € za nakup izdelkov Ekosen.

Na dan koncerta, v petek, 1. 12., pa bodo v Ekosenu izmed vseh sodelujočih skozi ves teden izžrebali glavnega nagrajenca, ki bo poleg dveh vstopnic za Aktualov 16. rojstni dan in dobroimetja v vrednosti 100 € za nakup izdelkov Ekosen deležen še edinstvene priložnosti – obiska zaodrja in fotografiranja z nastopajočimi glasbeniki in Aktualovimi voditelji!

IR-OGREVANJE JE NARAVNA, ZDRAVJU PRIJAZNA TOPLOTA

IR-žarki so del narave. Sonce oddaja IR-žarke, prav tako lončena peč. Do udobne, prijetne in zdrave toplote sonca pa vas loči samo klik v vaši mobilni aplikaciji. Z naprednim in dovršenim IR-sistemom Ekosen in regulacijo ogrevanja z IR Sun WiFi regulatorjem bistveno povečamo udobje ogrevanja z IR-paneli in hkrati zmanjšamo porabo za do 25 %  v primerjavi s klasični IR-paneli in termostati ter do 50% v primerjavi z manj učinkovitimi, tradicionalnimi načini ogrevanja. Le najboljše za ugodje in udobje bivanja vas in vaših najdražjih.

OGREVANJE Z IR-PANELI

Kako v poplavi ponudbe IR-panelov na trgu izbrati prave?

Vse bolj prevladuje trend ogrevanja z IR-paneli, zato vedno več trgovcev v svoj nabor izdelkov vključuje različne IR-panele in druge grelne plošče, ki jih pod tem imenom umešča na police. Investicija v IR-ogrevanje pa je velik zalogaj, sploh ko kupci iščejo dolgoročno rešitev, s katero bodo tudi prihranili. Podjetje Ekosen ima na področju infrardečega ogrevanja 15-letno tradicijo in vlaga v razvoj lastnih IR-panelov in edinstveno regulacijo.

radio-aktual, ekosen, ir-paneli, ogrevanje
IR paneli so na voljo v različnih velikostih in motivih
Ekosen

INVESTICIJA V IR-GRELNI SISTEM EKOSEN

Natančno investicijo je težko določiti, saj je odvisna od objekta – izolacije, kvadrature, višine stropa, števila prostorov. Za lažjo predstavo lahko navedemo, da so cene Ekosenovih najbolj prodajanih IR-panelov s 15-letno garancijo od 200 do 500 evrov, odvisno od moči IR-panela. Če okvirno izračunamo, koliko znaša investicija v Ekosenov IR grelni sistem in vzamemo za enoto 100 m2 ogrevalne površine, ki ima novejšo, povprečno izolacijo (razred C), ta znaša od 4.500 do 6.000 evrov.

IZRAČUN PORABE ELEKTRIČNE ENERGIJE

Vgradnja IR grelnega sistema zahteva upoštevanje zakonitosti IR-ogrevanja in natančen izračun potrebnih moči IR-panelov za vsak prostor posebej. Če to zanemarimo, bo poraba električne energije bistveno večja in občutek toplote v prostoru neprijeten. Za učinkovito porabo električne energije in prijetno toplino prostora je obvezen posvet s strokovnjakom na področju IR-ogrevanja. Ta nam bo pomagal določiti pravilen položaj in število IR-panelov ter natančno izračunal potrebno moč in estetsko umestil IR-panele v prostor. Okvirna letna poraba za zgoraj opisan primer je med 2.800 in 3.800 kWh el. energije/leto. Najboljši izkoristek lahko dosežemo le s kakovostnimi IR-paneli in pametno regulacijo grelnega sistema. Uporaba naprednega regulatorja prihrani 25 % pri porabi električne energije - v primerjavi z drugimi na trgu in natančnim vpogledom v porabo, zaradi česar lažje načrtujemo izdatke za ogrevanje v prihodnosti.

ENERGETSKO VARČEN PREMAZ THERMOSUN ZA ŠE BOLJŠI IZKORISTEK

Že tako visoko učinkovitost IR-panelov Ekosen pa lahko še povečate z inovativnim premazom Thermosun, ki prispeva k hitrejšemu segrevanju prostora. Zahvaljujoč svoji posebni strukturi z votlimi keramičnimi delci omogoča boljšo absorpcijo in oddajo toplote, kar še dodatno povečuje učinkovitost sistema IR-ogrevanja. Zaradi odlične absorpcije toplote se stene počasneje ohlajajo, kar zmanjšuje vlažnost v prostoru in onemogoča oz. ustvarja slabe pogoje za rast plesni.

UPRAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE

Upravljanje z IR grelnim sistemom je popolnoma preprosto in omogoča upravljanje na daljavo prek aplikacije IRSun. IR Sun WIFI regulator je posebej prilagojen za ogrevanje z IR-paneli. Visoko zaznaven regulator, s pomočjo katerega se toplota enakomerno razporedi brez temperaturnih nihanj, zagotovi visoko ugodje bivanja. Za vsak prostor se lahko nastavi želena temperatura, s pomočjo vnosa urnika pa se dodatno prilagodi navadam in rutini posameznika ali družine. Za tak sistem ni potrebno vzdrževanje.

Ekosen zdravo.jpg
IR grelni sistem Ekosen je mogoče enostavno upravljati na daljavo prek aplikacije IR Sun
Ekosen

PRIDRUŽITE SE VELIKI DRUŽINI EKOSENOVIH ZADOVOLJNIH UPORABNIKOV

Ekosen s svojo napredno tehnologijo ogreva že več kot 15.000 domov, za brezhibno delovanje dovršenih IR-panelov pa jamči s kar 15-letno garancijo.

Ekosenovi specialisti za IR-ogrevanje so vam na voljo na telefonski številki 080 30 10

Obiščete jih lahko:

- v Miklavžu na Dravskem polju (pri Mariboru), Ptujska cesta 17,

- v Ljubljani, Brnčičeva ulica 13,

- v Kopru, Piranska cesta 2.

Več informacij o IR ogrevanju: www.ekosen.si

Fotogalerija