TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:57

O TEBI OVISAN

MARKO TOLJA

13:54

TORNADO

INES ERBUS

13:50

U TVOJIM MISLIMA

SANDI

13:43

AMORE MIO

JAN PLESTENJAK

13:38

KRECE ZABAVA

BEGINI

13:35

KAD PREKO MORA

DRAZEN ZECIC

27. 11. 2023 08:00 | A.D

VIP SMUČARSKI DAN Z ELANOM IN HERVISOM V AKTUALOVI DRUŽBI

Sodeluj v nagradni igri in osvoji VIP smučarsko izkušnjo v Mojstrani za 2 osebi!

Osvoji VIP smučarsko izkušnjo v Mojstrani za 2 osebi! Foto: RA

Marsikdo komaj čaka, da okoliška smučišča pobeli sneg, ki naznanja začetek smučarske sezone. Če ste tudi vi eden izmed tistih, ki boste ob prvi priliki zavihteli smučke na rame in se podali proti belim strminam, potem je ta nagradna igra kot nalašč za vas! Osvojite lahko namreč VIP smučarski dan v Mojstrani za 2 osebi, kjer se boste družili z legendarnim smučarjem Bojanom Križajem in Aktualovim voditeljem Klemnom Bunderlo!

Sodelujete tako, da od ponedeljka, 27. 11., do ponedeljka, 18. 12., na telefonsko številko 051 70 80 90 pošljete SMS sporočilo z vsebino »VIP SMUČARSKI DAN«, mi pa bomo vsak ponedeljek, od vključno 4. 12., do vključno 18. 12., izžrebali enega dobitnika, ki bo prejel VIP SMUČARSKI DAN v Mojstrani za 2 osebi, ki bo potekal na izbrani petek februarja 2024 in vključuje:

.....- VIP prevoz z vozili BMW  (Citypark Ljubljana – Mojstrana – Citypark Ljubljana)

.....- Brezplačni smučarski karti

.....- Izposojo Elanovih smuči

.....- Test svetovne novosti - smuči Elan Primetime

.....- Ekskluzivno testiranje vrhunskih Elanovih smuči prihajajoče sezone 2024/25

.....- Druženje z Bojanom Križajem in Klemnom Bunderlo

.....- Možnost smučanja z učitelji smučanja

.....- Pogostitev na smučišču v vrednosti 50 eur na osebo

VIP SMUČARSKI DAN LAHKO OSVOJITE TUDI V TRGOVINAH HERVIS

V trgovinah Hervis vas med 27. 11. in 18. 12. čakajo kuponi, s katerimi se poleg VIP smučarske izkušnje lahko potegujete še za druge lepe nagrade.

Slika za v članek.JPG
Osvoji VIP smučarsko izkušnjo v Mojstrani za 2 osebi!
RA

Poleg čudovitih nagrad pa vas v prodajalnah in v spletni trgovini Hervis čaka tudi pester nabor športne opreme znamke Elan. Poleg vrhunskih smuči, med katerimi so tudi najnovejše smuči Elan PRIMETIME, v trgovinah Hervis najdete tudi ostalo smučarsko in zimsko opremo znamke Elan. Izbirate lahko med številnimi smučarskimi čeladami, palicami in smučarskimi oblačili, ki bodo poskrbela za udobno, varno in zabavno smuko.

VRHUNSKE SMUČI ELAN PRIMETIME TUDI V HERVISU

Smuči Primetime so opremljene z najsodobnejšo tehnologijo PowerMatch, ki skrbi za enakomerno porazdelitev moči, s profilom Amphibio smučarju poleg boljšega oprijema omogoča tudi bolj naraven nadzor notranjih in zunanjih robnikov skozi celoten zavoj. Smučarjev najboljši prijatelj na smučkah Primetime je zagotovo rocker profil na zunanji strani, ki odpušča napake in poskrbi za mehke prehode iz zavoja v zavoj.

Smučke Primetime se ponašajo tudi z novo generacijo vezi Fusion X, ki z nekoliko dvignjenim sprednjim delom smučarju omogoča tudi boljše ravnotežje in naravno upogibanje smuči.

Natančnost in izjemna odzivnost smuči Primetime sta kot nalašč tudi za najbolj izkušene smučarje, ki jih bodo z užitkom postavili na rob zmogljivosti.

SPLOŠNI POGOJI