TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:47

NAUCILA SI ME

IVAN ZAK

11:41

LE EN CENTIMETER

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

11:37

NE PLACI ZA NJOM MAJKO

MLADEN GRDOVIC

11:34

FELICITA

AL BANO & ROMINA POWER

11:28

RUJNO VINO

ZLATKO PEJAKOVIC

11:24

RUZA S JUGA

SINISA ZUNEC

11:20

JOS TE SANJAM

KLAPA KAMPANEL

11:17

LUNINA BELINA

ZVITA FELTNA

11:14

HOCES ME ALI NOCES ME

VICTORY

11:10

PALOMA NERA

SEVERINA

16. 11. 2023 12:09 | A.D

ČRNO-PETKOVSKA UGANKA

Ugotovite, o katerem izdelku govorijo naši voditelji in morda bo pristal prav v vaših rokah!

Sodelujte v nagradni igri in osvojite lepe nagrade! Foto: RA

Črni petek imamo vsi radi, ker si naše denarnice zaradi velikih popustov lahko vsaj takrat malce oddahnejo. Na Aktualu bomo v letošnjem tednu velikih popustov poskrbeli, da vam z malo sreče za super izdelke podjetja Big Bang po denarnici sploh ne bo treba poseči!

Od ponedeljka, 20. 11., do petka, 24. 11, bodo naši voditelji vsak dan v etru opisovali en vrhunski izdelek, ki je na voljo v spletni trgovini Big Bang. Vaša naloga bo, da ugotovite, o katerem izdelku je govora, ga poiščete v Big Bangovi spletni trgovini ter nam na 051 70 80 90 pošljete SMS z vsebino »Big Bang + znižano ceno tega izdelka«.

V ponedeljek, 20. 11., smo iskali ceno prenosnega zvočnika FLIP6 MARTIN GARRIX JBL, ki znaša 99,98€!  

V torek, 21. 11., smo iskali znižano ceno Airfryerja PHILIPS HD9285/96ob nakupu s kartico Mastercard, ki znaša 224,99 €

V sredo, 22. 11., smo iskali znižano ceno tabličnega računalnika Lenovo Tab p11 Plus 2K WiFi, ki znaša 269,99 €

V četrtek, 23. 11., smo iskali znižano ceno televizorja HISENSE 58A69K, ki znaša 399,99 €!

V petek, 24. 11., smo iskali ceno pokončnega sesalca Rowenta X-FORCE FLEX 15.60, ki s kodo ROWENTA15 znaša 475,99 €! 

Vsem dobitnikom nagrad iskreno čestitamo! 

UAU IZDELKI V BIG BANGU

Trgovina Big Bang predstavlja eno izmed vodilnih destinacij za široko paleto izdelkov, ki zadovoljujejo raznolike potrebe sodobnega potrošnika. Odlikuje jih široka izbira elektronike, gospodinjskih aparatov, mobilnih naprav, računalniške opreme, igrač, športne opreme in drugih izdelkov vrhunske kakovosti, ki sledijo najnovejšim trendom na trgu.

Enostavno očistite dom s pokončnim sesalnikom Rowenta

Pokončni sesalniki Rowenta nudijo neskončno možnosti čiščenja. Z močnim motorjem boste lahko svoj dom očistili do zadnjega kotička. Čiščenje s temi sesalniki pa ne bo le površinsko, saj jih odlikuje tudi izjemna zmožnost globinskega čiščenja. Priročna in kompaktna oblika sesalnikov Rowenta je idealna tudi za čiščenje vašega jeklenega konjička, poleg pa prejmete tudi številne nastavke, s katerimi boste dosegli tudi najbolj skrite kotičke.

Spremljajte najljubše vsebine na vrhunskem televizorju HISENSE

HISENSE postavlja standarde z napredno tehnologijo in inovacijami v svetu televizorjev. S 4K UHD tehnologijo dosežejo izjemno jasnost in natančnost barv, s katerimi bo slika popolnoma oživela. Elegantna oblika in napredne funkcije, kot je pametni operacijski sistem VIDAA U, pa zagotavljajo takojšnji dostop do najljubših serij in aplikacij.

Bodite vedno na tekočem s tabličnimi računalniki Lenovo

Odkrijte izjemno raznoliko paleto Lenovo tabličnih računalnikov, ki jih odlikuje najnovejša tehnologija. S funkcijami, kot so visoka ločljivost zaslona, zmogljivi procesorji in tanki dizajni, Lenovo nudi napredno mobilno računalništvo, ki bo zagotovo navdušilo tudi najzahtevnejše uporabnike.

Kuhajte zdravo s cvrtniki na vroč zrak Philips

Cvrtniki na vroč zrak Philips Airfryer delujejo učinkoviteje ter vam prihranijo čas in energijo, saj lahko z njimi pripravljate slastne jedi s 60 % manj energije in 40 % hitreje kot v klasični pečici. Tehnologija Rapid Air z edinstveno zvezdasto zasnovo vrtinči vroč zrak za pripravo okusne hrane, ki je na zunanji strani hrustljava, znotraj pa mehka, z malo ali nič dodanega olja. Z intuitivno aplikacijo NutriU, bo Philips airfryer postal vaš najljubši kuhinjski pomočnik.

Uživajte v ritmih najljubšega izvajalca s prenosnim zvočnikom JBL

JBL prenosni zvočniki združujejo vrhunsko kakovost zvoka in brezžično udobje. S svojim kompaktnim dizajnom in zmogljivim zvokom so izvrstni predvajalnik glasbe kjerkoli in kadarkoli. Ponašajo se z napredno tehnologijo povezovanja, kot je Bluetooth, kar omogoča preprost prenos glasbe s pametnih naprav.

Izberite najbolj ugoden način financiranja

V Big Bangu nudijo enostaven, hiter in varen nakup na obroke. Nakup lahko opravite na spletu ali pa obiščete svojo najbližjo Big Bang poslovalnico, kjer vam bodo pomagali izbrati najugodnejši način financiranja za brezskrbne nakupe. Izberete lahko kar do 48 obrokov v vrednosti od 200 do 5000 €.

Za nakupe v vrednosti med 100 in 3000 evrov lahko v njihovih poslovalnicah sklenete hitri kredit brez izpiska in dodatne dokumentacije. S seboj potrebujete le osebni dokument, bančno kartico in davčno številko.

Za nakupe v vrednosti med 100 in 8000 evrov pa lahko sklenete tudi hitri kredit za poljubno števil obrokov. S seboj potrebujete osebni dokument, bančno kartico, davčno številko in dokazilo o rednem prihodku.

Hitri krediti z izpiskom so primerni za fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji z redno zaposlitvijo ali pokojnino, v starosti od 18 let naprej, primerni pa so tudi za tujce.

Več o načinih financiranja na: https://www.bigbang.si/financiranje/

SPLOŠNI POGOJI