TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:18

SIVA POT

ALEKSANDER MEZEK

16:12

AKO GRIJEH JE

MARKO SKUGOR

16:09

NIKO SE NE SMIJE KAO TI

KLAPA KAMPANEL

16:05

LUTKA ZA BAL (LIVE AT ZEKAEM)

PARNI VALJAK

15:56

TO MI RADI

CRVENA JABUKA

15:51

EN POLJUB

MODRIJANI IN JAN PLESTENJAK

10. 11. 2023 12:50 | A.D

NAPOVEJ PRVI SNEG

Uganite, kdaj bo Aktualov vhod prvič pobelil sneg in osvojite vrhunske smuči Elan za vso družino!

Napovejte prvi sneg in osvojite vrhunske smuči ELAN za vso družino! Foto: RA

Zima se bliža in z vsakim jutrom bolj diši po prvem snegu. Lahko uganete, kdaj bo prvič padel pred našim vhodom, na Papirniškem trgu 17, Ljubljana – Polje?

Za veljavno napoved mora biti prvega snega dovolj, da prekrije tla. Posameznih snežink, ki se na tleh ne poznajo, v tej nagradni igri ne smatramo za prvi sneg. V kolikor sneg pade ponoči, pa se mora za uspešno napoved prvega snega obdržati vsaj do 6. ure zjutraj.

Napovedi sprejemamo do petka, 17. 11. 2023, vsak pa lahko odda le ENO napoved. Če boste oddali več napovedi, bomo upoštevali le prvo.

Izmed vseh, ki boste sneg napovedali pravilno, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel vrhunske Elanove smuči za vso družino:

- 1x moške smuči Primetime 44 FusionX EL 12

- 1x ženske smuči Primetime Nº5 W PS EL 11

- 1x otroške smuči Maxx blue  JrS EL 4.5

- 1x otroške smuči Sky JrS EL 4.5

RA-elan-scroll.jpg
SPODAJ pravilno napovejte prvi sneg pred vhodom Aktuala in nagrade so lahko vaše!
RA

ELAN PRIMETIME - ZA POPOLN ZAVOJ NA BELIH STRMINAH

Elan z vrhunskimi smučmi Primetime nadaljuje svojo karving revolucijo in z najnovejšo tehnologijo odkriva nove užitke pri smučanju. Večkrat nagrajene smuči Primetime se ponašajo z izredno natančnostjo in karving zmogljivostjo, ki se kaže v hitrih prehodih z robnika na robnik.

Smuči Primetime so opremljene z najsodobnejšo tehnologijo PowerMatch, ki skrbi za enakomerno porazdelitev moči, s profilom Amphibio smučarju poleg boljšega oprijema omogoča tudi bolj naraven nadzor notranjih in zunanjih robnikov skozi celoten zavoj. Smučarjev najboljši prijatelj na smučkah Primetime je zagotovo rocker profil na zunanji strani, ki odpušča napake in poskrbi za mehke prehode iz zavoja v zavoj.

Smučke Primetime se ponašajo tudi z novo generacijo vezi Fusion X, ki z nekoliko dvignjenim sprednjim delom smučarju omogoča tudi boljše ravnotežje in naravno upogibanje smuči.

Natančnost in izjemna odzivnost smuči Primetime sta kot nalašč tudi za najbolj izkušene smučarje, ki jih bodo z užitkom postavili na rob zmogljivosti.

Smučke Primetime so na voljo v moški in ženski izvedbi, pri katerih lahko izbirate med štirimi modeli, ki so optimizirani za tip smučanja, ki vam najbolj ustreza.

Več o vrhunskih smučkah ELAN Primetime si lahko preberete TUKAJ.

SPLOŠNI POGOJI