TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:27

MISKO MOJ

JOLE

18:23

LOPOVI U TAMI

INDIRA & DZENAN LONCAREVIC

18:19

JEDNA NA 100

DOMENICA

18:13

MOJA LIPA DALMATINKA

DARUS DESPOT

18:08

CINIM PRAVU STVAR

GIBONNI

18:05

TI LUNA NAGAJIVA

CUKI

18:01

STRANAC U NOCI

MASSIMO & NINA BADRIC

17:57

GODINAMA

DINO MERLIN & IVANA BANFIC

17:53

LAKSE MI JE S NJOM

PETAR GRASO

17:49

MOJ LIPI ANDJELE

OLIVER DRAGOJEVIC

22. 09. 2023 14:51 | A.D.

POSLUŠAJ IN NAPOLNI SVOJ ŽEP

Ste na Aktualu zaslišali stavek, ki vam lahko prinese bogate nagrade?

Ko zaslišite stavek pošljite SMS in osvojite bogato nagrado! Foto: RA

Spremljanje Aktuala se vedno izplača, tokrat pa vam pozorno poslušanje lahko prinese kar 200 €! Od ponedeljka, 25. 9. do petka, 29. 9., bomo čez dan večkrat naključno predvajali stavek: "Sušilni omet Kemasan 550 – vaša rešitev v boju proti vlagi! Murexin.si." Vaša naloga je, da nam takoj, ko stavek zaslišite, pošljete SMS z vsebino "Kemasan 550" na 051 70 80 90, časa imate pa le do konca prve pesmi po predvajanem stavku.

Vsak dan od ponedeljka do petka bomo izmed vseh, ki bodo ob pravem času poslali SMS, nekoga izžrebali in nagradili z 200 €.

KEMASAN 550 – NAJ VAŠ DOM OSTANE NA SUHEM

Marsikdo se še vedno spopada s škodo, ki jo je na številnih domovih pustila avgustovska ujma. Vlažni in solni madeži na fasadi, razpadanje in odpadanje ometa in plesen so težave, s katerimi se je najbolje spopasti tam, kjer se težava začne – v ometu. Sušilni omet Kemasan 550 je odlična in predvsem dolgotrajna rešitev proti težavam, ki jih povzročata voda in kapilarna vlaga.

Slednja se v še posebno neugodni luči kaže pozimi, ker pri višjih temperaturah voda iz zidu hitreje izhlapi, v poletnem času pa je višina kapilarnega dviga vlage lahko nižja. Zidovi lahko na otip delujejo celo suhi, vendar niso. V vročih dnevih namreč cona izhlapevanja ni na površini zidu, pač pa nekaj milimetrov pod njo, zato je površina sicer suha, zid v notranjosti pa ne. Najpogostejše poškodbe so tako vlažni madeži, izsoljevanje, luščenje barve ter odpadanje ometa.

Sušilni omet Kemasan 550 je primeren tudi za zamenjavo ometov, ki jih je poškodovala voda v poplavah in izlivih. Zaradi svoje fine zrnavosti je primeren tudi za izvedbo finega sanitarnega ometa. Ena izmed številnih prednosti sanirnega ometa Kemasan 550 pa je tudi ta, da se lahko uporablja tako na zunanjih kot tudi na notranjih površinah. Tako za sanacijo ne boste potrebovali različnih tipov ometa. Kemasan 550 je odlična rešitev za sanacijo zidov v prostorih, ki so naravno bolj izpostavljeni vlagi, npr. zidovi in oboki v kletnih prostorih.

SPLOŠNI POGOJI