TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

3:29

SAD SONGS (SAY SO MUCH)

ELTON JOHN

3:23

USTAVIL BI CAS

CALIFORNIA

3:18

DOBRA MRHA

DON MENTONY BAND

3:12

REKAO SI

NINA BADRIC

3:08

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

3:04

NAPALA ME S LEDJA

BEGINI

03. 03. 2023 11:36 | A.D

Kaj ženske naredijo bolje kot moški?

Imate vi odgovor na vprašanje, ki buri duhove že od pradavnine? Pridružite se vroči debati in osvojite lepe nagrade!

Merkurjeva nagradna igra Foto: RA

Na zelniku tega vprašanja je zraslo mnogo stereotipov, s katerimi se nekateri strinjajo, marsikomu pa že ob sami omembi dvignejo pritisk. Včasih je težko priznati, da nasprotni spol kakšno stvar naredi bolje, ne da bi bil ob tem rahlo ranjen kolektivni ponos. Kljub temu pa moramo znati kdaj priznati poraz in nasprotnemu spolu seči v roko.

Na Aktualu bomo ob prihajajočem dnevu žena zmagoslavje namenili nežnejšemu spolu in vas v novi nagradni igri spraševali: Kaj ženske naredijo bolje od moških? Vsak dan, od nedelje 5.3., do četrtka, 9.3 bomo zbirali vaše odgovore na to večno vprašanje in nanj enkrat za vselej odgovorili.

Za sodelovanje v nagradni igri nam svoje odgovore sporočite s klicem na telefonsko tajnico na številko 041 30 40 50, mi pa bomo od ponedeljka do četrtka vsak dan izžrebali 2 srečneža, ki bosta prejela Merkurjevo darilno kartico v vrednosti 40€.

Novo v Merkurju – rezano cvetje ob dnevu žena

Še ne veste s čim bi svojo drago presenetili za dan žena? V trgovskih centrih Merkur vas od 7.3 do 9.3. čakajo čudoviti šopki rezanega cvetja in lončnice, k bodo njen praznik naredile res popoln. Širok izbor šopkov iz mešanega cvetja, tulipanov in vrtnic boste lahko našli prav pri blagajni, da ob nakupu v Merkurju na svojo drago zagotovo ne boste pozabili.

SPLOŠNI POGOJI