TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:58

JA TI ZOROM DOLAZIM

BANE MOJICEVIC

21:54

KISE JESENJE

PRLJAVO KAZALISTE

21:51

JOS TE VOLI MALA

NINA DONELLI

21:47

SHOPPING IN GRAZ

RENDEZ VOUS

21:41

SE BASTASSE UNA CANZONE

EROS RAMAZZOTTI

21:37

RUZICA SI BILA SADA VISE NISI

BIJELO DUGME

19. 11. 2021 22:10 | M.H.

Katera trditev ne pije vode?

Nagradna igra Foto: Mivela

Voda je čudežna tekočina, brez katere si ne moremo predstavljati življenja. Nepogrešljiva je za delovanje vseh funkcij telesa, zdravje in dobro počutje.

Na Aktualu pa bomo preverili, kako dobro poznate edinstveno in osvežujočo vodo Mg Mivela!

Za sodelovanje v nagradni igri se prijavite preko SMS-a na 4567 s ključnima besedama AKTUAL  MIVELA.

Vsak dan od ponedeljka, 22.11.2021, do petka, 26.11.2021 bom izmed prijavljenih nekoga izžrebali in mu predstavili tri trditve. Vi pa boste morali ugotoviti, katera trditev ni pravilna oz. »ne pije vode«! Za pravilni odgovor vsak dan podelimo 50 L vode Mg Mivela.

.

Mg Mivela

Mg Mivela je naravna gazirana mineralna voda, ki že z enim litrom skoraj popolnoma zadovolji dnevne potrebe telesa po magneziju. Človeško telo magnezija samo ne more proizvajati, zato je treba dnevni vnos ustrezne količine zagotoviti iz naravnih virov: hrane in vode. Mg Mivela je pri tem idealna izbira, saj se naravni magnezij iz vode lahko dobro absorbira in uporablja v telesu za vse vitalne funkcije.

Hkrati z uživanjem Mg Mivele čez dan zagotavljamo nenehno navzočnost magnezija v organizmu brez nihanj, ki so značilna za vnašanje v zgoščeni obliki naenkrat.

Pijemo jo lahko vsi, ne glede na starost in uživamo v prijetnem, osvežujočem okusu ter v pozitivnih učinkih magnezija.

Prednosti magnezija iz vode Mg Mivela

Mg Mivelo opredeljuje visoka raven naravno raztopljenega magnezija, točneje 343 miligramov magnezija na liter. Naravna vsebnost ionov Mg2+ jo uvršča med vode, ki se priporočajo za vsakodnevno uporabo. Če upoštevamo znanstveno dokazane pozitivne učinke, ki jih ima magnezij na človekov organizem, potem se mineralna voda Mg Mivela uvršča med vode z dodatnimi prednostmi.

7F8A0399copy.jpg
Mg Mivela
Mg Mivela

Več na https://www.mgmivela.com/sl/

Splošni pogoji