OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

10:17

TISUCU MILJA

MALIGANI

10:14

TISUCU MILJA

MALIGANI

10:11

PREVEC JE LEPIH DEKLET

MAMBO KINGS

10:07

HIT

FLAMINGOSI

10:04

LE ENKRAT SE ZIVI

DANIELS BEND

9:53

GORKA RIJEKA

MERI CETINIC & TOMISLAV IVCIC

9:49

DAO SAM TI DUSU

ALEN SLAVICA

9:43

LUBICE MOJE

101KA

9:37

LOPOVE

MAJA SUPUT FT. DRAGI

9:34

NASA NOC

GRUPA VIGOR

22. 05. 2020 09:54 | M.H.

Nov začetek leta 2020 v Addiko banki

Z željo, da bi bilo nadaljevanje letošnjega leta boljše, se novoletne zaobljube v Addiko banki letos začenjajo v mesecu maju.

Addiko bank Foto: Addiko bank

Z odpravo nekaterih ukrepov, vračanjem na delovna mesta ter odpiranjem poslovalnic Addiko banke po polnem delovnem času, je zdaj pravi trenutek, da jih uresničite. Addiko banka zato tako komitentom kot tudi nekomitentom ponuja ugodne gotovinske kredite z minimalnim zneskom mesečnega obroka že od 20 EUR na mesec za nov začetek in sveže priložnosti.

Zdi se, da se življenje počasi prebuja in vrača nazaj med nas – življenje pa se ne vrača v stare tire, ampak v nove, ki so polni priložnosti, izzivov in še neraziskanih izkušenj. Da boste lahko že kmalu uživali v novih podvigih in družinskih dogodivščinah ali pa v večjih in manjših popestritvah vašega stanovanja, vrta ali domače okolice, ne čakajte predolgo in načrtovanje začnite že danes. Uresničite svoje želje in sebi ter svojim najbližjim privoščite nov začetek in nepozabne spomine!

Addiko gotovinski krediti - enostavna sklenitev in hitra pot do gotovine

Če vas pri uresničitvi vaših načrtov ovira pomanjkanje sredstev, je Addiko banka pravi naslov, saj je specialist za gotovinske kredite, ki jih lahko sklenete hitro in enostavno ter brez odvečne dokumentacije.

Addiko banka ponuja rešitev za stranke vseh bank: Addiko gotovinski kredit za nekomitente od 1.000 do 15.000 EUR z odplačevanjem do 7 let že od 20 EUR na mesec. Za sklenitev kredita ni potreben prenos poslovanja ali prenos plače na Addiko banko.

Addiko gotovinski krediti že od 20 EUR na mesec.jpg
Addiko Bank gotovinski krediti
Addiko bank

Strankam Addiko banke in vsem, ki to postanejo ob sklenitvi kredita, pa je na voljo Addiko kredit, ki je odobren v nekaj minutah, znesek pa bo na vašem računu že v roku 24. ur. Znesek Addiko kredita za obstoječe stranke je do 35.000 EUR in do 20.000 EUR za nove stranke z dobo odplačevanja do 7 let. Addiko kredit je na voljo s fiksno obrestno mero in nespremenjenim zneskom obroka skozi celotno obdobje odplačevanja kredita.

Addiko banka svojim obstoječim strankam ponuja tudi preprost in hiter proces tudi za odobritev kredita za poplačilo obstoječih obveznosti do 40.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let in z možnostjo izplačila do 25 % kredita v gotovini. Kredit za poplačilo obveznosti ima fiksno obrestno mero in kreditojemalcem omogoča, da vse obveznosti združijo v en obrok.

Addiko banka je na slovenskem finančnem trgu znana kot ponudnik enostavnih finančnih storitev, v njihovih poslovalnicah pa so dobrodošli komitenti vseh bank v Sloveniji, kjer lahko sklenejo tudi različne gotovinske kredite in s tem naredijo korak k uresničitvi svojih načrtov in najdejo rešitev za svojo prihodnost.Vreme

Ljubljana

13.08.2020

24°
 • PET
  Possible light rain in the morning.

  17° / 29°

 • SOB
  Clear throughout the day.

  17° / 29°

 • NED
  Partly cloudy throughout the day.

  17° / 29°

 • PON
  Light rain in the morning and afternoon.

  16° / 23°

 • TOR
  Mostly cloudy throughout the day.

  15° / 26°

Aktualne radijske novice

Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)