OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

19:56

MILI

NINA DONELLI

19:53

HEJ LANE MOJE

DANIJEL POPOVIC

19:48

NIJE U SOLDIMA SVE

MLADEN GRDOVIC & BEPO MATESIC

19:45

TAXI

LUKA BASI

19:41

TKO TI SPAVA S DESNE STRANE

ZLATKO PEJAKOVIC

19:34

VRETENO

ZELJKO JOKSIMOVIC

19:30

ZENE SU ZAKON

BARABE

19:26

STO TISOC LET

ZVITA FELTNA

19:22

SEDAM DANA NA MORU

ALYA

19:17

PRIJATELJ

MANCA SPIK IN POSKOCNI

22. 01. 2020 14:30 | RA

Ko na vrata potrka … DANIJELA!

Popolno presenečenje za popolno snaho!

Danijela pri Izi doma Foto: Radio Aktual

Popolna izkušnja "Aktualove zvezde pri tebi doma" vedno znova poskrbi za čudovite zgodbe in čustvena presenečenja. Tako je bilo tudi tokrat, ko je na vrata gospe Ize iz Žimaric potrkala ena in edina - Danijela!

Izina tašča, ga. Ljubica, ki svoje snahe ne more prehvaliti, je poskrbela, da bo cela družina imela do konca življenja nepozaben spomin. Izi, kot veliki oboževalki Danijele, se je z Danijelinim obiskom presenečenja želela zahvaliti za vso ljubezen, ki jo daje njenemu sinu Roku in njunim trem otrokom, Eli, Ani in 11-mesečnemu Jonu.

Iza pa je s svojo umirjenostjo očarala tudi Danijelo, sploh ko ji je zaupala: »Poznam in obožujem vse vaše pesmi, hodim na vaše koncerte, ampak še bolj pa se me dotaknejo vaše življenjske modrosti, ki jih zapisujete!« Na Danijelino veliko presenečenje pa je povedala tudi, da je pred dvema tednoma celo sanjala, kako se na kavču pogovarjata skupaj!

Nato so skupaj z Danijelo zapeli Izino "najbolj motivacijsko" pesem "Ide mi, u životu ide mi" (Da je sladje zaspati) in "Nek živi ljubav", ki so jo veselo prepevale tudi najmlajše članice družine.

Danijela družina.jpg
Danijela z Izino družino
Radio Aktual

Da veliko skupaj prepevajo, je pokazal tudi Izin mož Rok, ki je prijel za kitaro in so skupaj z Danijelo zapeli tudi legendarno pesem Vinka Coceja "Ribari".

Danijela je na obisku zelo uživala, se popolnoma sprostila in se tudi kot majhna deklica »zagugala« na gugalnici sredi dnevne sobe. Izini družini se je iz srca zahvalila za prečudovito popoldne, polno čustev, ki bo tudi njej ostalo v najlepšem spominu za vedno! 

Nekaj utrinkov Danielinega obiska pa si poglejte spodaj v videoposnetku!

Danijela gugalnica.jpg
Razigrana Danijela
Radio Aktual

Vsi, ki želite začutiti Danijelino otroško razigranost in pozitivno energijo, pa ste vabljeni na njen koncert "Nepopisno", tik pred valentinovim, 13.2.2020 ob 20-ih v Cankarjev dom.

VideogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)