TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

0:09

KO SI NA TLEH

POP DESIGN

0:04

MOJOJ MAJCI

PRLJAVO KAZALISTE

0:00

ODLAZIM

PLAVI ORKESTAR

19:58

NEKAJ NAJINIH STVARI

MIRAN RUDAN

19:54

MI MAMO SE FAJN

VICTORY

19:51

DOBRO SEDE

JAN PLESTENJAK

19:44

SKRINJA LJUBAVI

OLIVER DRAGOJEVIC & TOMISLAV BRALIC

19:40

BIT CE PISME

ZDRAVKO SKENDER

19:37

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

19:33

DODJI VECERAS

JOLE

11. 12. 2020 11:12 | N.S.

Z Verigo in Aktualom do varnejšega koraka.

Nagradna igra Verige Lesce Foto: RA

V Varnejši korak z Verigo Lesce in Aktualom. Od ponedeljka, 14.12. do petka, 18.12. se lahko k sodelovanju na nagradni igri prijavite z SMS sporočilom na št. 4567 s ključnima besedama AKTUAL presledek VERIGA (primer: AKTUAL VERIGA).

Vsak dan bomo v jutranjem programu med 9. in 10. uro izmed vseh poslanih SMS sporočil naključno izžrebali nekoga, ki ga bomo poklicali in mu zastavili vprašanje z dvema podanima odgovoroma. V kolikor boste na vprašanje odgovorili pravilno, bo vaš komplet pohodne opreme Veriga Lesce, ki vsebuje nahrbtnik Veriga Viki, ki ga je pomagal oblikovati Viki Grošelj, zložljive pohodne palice Veriga, dereze Ice Track Veriga, tekaške rokavice Veriga, Veriga kapa Reusch ter tuba Veriga.

Veriga Lesce logo.jpg
Veriga Lesce
Veriga Lesce

Veriga, slovensko podjetje s tradicijo


Veriga K.F., d.o.o (v nadaljevanju Veriga), je slovensko podjetje, ki se ponaša s skoraj stoletno tradicijo je eno izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev snežnih in drugih kolesnih verig. Vsi ti produkti so izdelani v Sloveniji, po predpisanih standardih EU in standardih, svetovne zakonodaje na danem področju. Omenjeni standardi podjetju omogočajo delovanje na vseh globalnih trgih.


Veriga ima svoje proizvodnje programe razdeljeni v štiri programske linije: VERIGAsnow, VERIGAforest, VERIGAtpc in VERIGAsport.

11 Naslovna SUV.JPG
Nagradna igra
Veriga Lesce


VERIGA snow linija zajema vse snežne kolesne verige tako za profesionalno kot občasno uporabo. To pomeni snežne verige za osebna, terenska, dostavna vozila, avtobuse, kamione, traktorje in vse ostale delovne stroje.

11 naslov veriga forest.jpg
Nagradna igra Verige Lesce
Veriga Lesce

V Evropi gozd pokriva približno 40% celotne površine, svetovna pokritost tal z gozdom pa znaša 31%. Podjetje Veriga s svojo linijo Veriga forest, nudi širok nabor izdelkov. Najbolj prepoznavni produkti v Veriga forest programu so gozdarske kolesne verige za traktorje in drugo mehanizacijo, ter GREEN track blagovna znamka kolesnih gosenic, namenjenih gozdarskim strojem.

1 slika zaščitne verige.JPG
Nagradna igra Verige Lesce
Veriga Lesce


VERIGA tpc (Tyre Protection Chains) je linija zaščitnih kolesnih verig, ki je namenjen težkim delovnim strojem v rudnikih, kamnolomih, smetiščih in področjih, kjer je obraba in poškodbe pnevmatik pogosta. Glavna namembnost tpc verig je zaščita pnevmatike. Tovrstna zaščita pnevmatik, se na dolgi rok izkaže kot izjemna ekonomsko upravičena investicija.

1 slika Dereze rezerva.JPG
Dereze
Veriga Lesce

VERIGA sport linija zajema športni program, kjer pri razvoju in testiranju  Veriga sodeluje z znanim slovenskim alpinistom Viki Grošljem, ter drugimi športniki. Med Verigino športno opremo so najbolj poznane dereze za prosti čas. Zakaj so dereze najbolj znan produkt Verige? Zato, ker je Veriga prva svetu predstavila dereze za prosti čas. V zadnjih letih je podjetje Veriga, v sodelovanju z omenjenim alpinistom Viki Grošljem razvila tudi produkta pohodne zložljive palice in nahrbtnik.


Veriga K.F. pa ni samo proizvodno podjetje, ki bi bilo naravnano zgolj v dobičke, temveč pomaga tudi slovenskim gasilcem in športnikom pri doseganju njihovih ciljev. Med športniki so najbolj izpostavljeni in s podjetjem povezani Ilka Štuhec (smučanje), Viki Grošelj (alpinizem), Ela Nala Milić (tenis), ter Veriga Curling Team (curling).

DSC06510.jpg
Nagradna igra Verige Lesce
Veriga Lesce


Slogan podjetja Veriga "Skupaj do vrha." ang. "Together to the top.", je povezan z načeli in vsakodnevnim delovanjem podjetja, saj Veriga izjemno pozornost posveča zadovoljstvu svojih strank in poslovnih partnerjev. Njihovi produkti so zato najvišje kakovosti in vsakodnevno pomagajo ljudem in podjetjem pri doseganju njihovih ciljev v več kot 60 državah sveta.

Več o Verigi in njenih produktih si lahko preberete na spletni strani www.veriga-lesce.com, njihove izdelke pa lahko enostavno kupite v spletni trgovini www.shop.veriga-lesce.com .

V nobenem primeru, pa ne pozabite slediti njihovim profilom FB https://www.facebook.com/VerigaKF in INSTAGRAM https://www.instagram.com/veriga_lesce/, ker se tam redno znajdejo koristne in zanimive informacije.

SPLOŠNI POGOJI