OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

4:07

TKO ZNA KAD

IXES

4:02

MORA JUZNA

MLADEN ZAPLATIC SPRIH

4:02

TKO ZNA KAD

IXES

3:56

VRAGU MALO, MENI DOSTA

VERSI

3:52

NEMA NATRAG

JASMIN STAVROS & UCITELJICE

3:48

ZA MENE

IVANA KOVAC

3:42

OSTANI TAJNA MOG ZIVOTA

JURE BRKLJACA

3:38

DA NIJE LJUBAVI

CRVENA JABUKA

3:33

I VE HAD THE TIME OF MY LIFE

BILL MEDLEY & JENNIFER WARNES

3:28

SVE ZA LJUBAV

MLADEN GRDOVIC & BEPO MATESIC

30. 06. 2020 13:14 | M.H.

Luka Basi pri Živi doma!

Veliko nagrajenko Aktualove radijske nagradne igre je kar na domu presenetil EDEN IN EDINI: LUKA BASI!

Na Aktualu smo v preteklem tednu vsak dan iskali izdelek, ki ga je pozabil kupiti naš Grega Javornik in ki ga je Miha Brajnik vsak dan pripeljal na naš pikniki. Poslušalke in poslušalci ste vestno sodelovali v nagradni igri in se s pošiljanjem SMS sporočila s pravo ključno besedo uvrstili v sodelovanje za dnevne nagrade in veliko glavno nagradno igro.

LIDL Slovenija je sodelujočim na dnevni bazi podarjal vrednostni bon za nakup v veh trgovinah LIDL po Sloveniji v višini 40 €. Pet srečnih nagrajencev si je prislužilo dnevno nagrado - največja srečnica pa je bila prav Živa iz Grosupljega, ki je dobila bon v vrednosti 100  € in enega in edinega Luko Basija kar k sebi na dom.

basi_7.JPG

V Grosupljem je našo ekipo pričakala kar cela ulica, ki se je razveselila Živine zmage, saj je na njihovem domačem dvorišču donelo nekaj največjih hitov Luka Basija. Poleg slavnega pevca in naše Anite Gošte, pa je bil glavna nagrada seveda bon za 100 €, ki ga podarja LIDL Slovenija. To bodo čevapčiči za Živino družino in vse sosede! Predpasnik Žar legende že imajo, tako, da bo treba samo še zakuriti žar. 

Več pa si lahko ogledate tudi v spodnjem posnetku!

Capture.PNG

Tudi vi še vedno lahko sodelujete v veliki spletni Roštiljadini nagradni igri, kjer si lahko priborite bogate nagrade. Prijavite se tukaj!

VideogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)