OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

4:47

JEANS GENERACIJA

NEKI TO VOLE VRUCE

4:42

HOW DEEP IS YOUR LOVE

BEE GEES

4:39

GOVORE MI MNOGI LJUDI

DRAZEN ZECIC

4:32

POKLICI ME NOCOJ

POP DESIGN

4:27

NE ZABORAVI ME

LJUBAVNICI

4:24

ZAKON LJUBAVI

DZENTLMENI

4:19

CRTA

SLAVKO IVANCIC

4:15

MORE LI

VINKO COCE & KLAPA TROGIR

4:09

TKO TE IMA TAJ TE NEMA

JADRANSKI MAESTRALI

4:03

KONOBA

MERI CETINIC & TEDI SPALATO & KLAPA LUCICA

23. 06. 2020 10:27 | Oglasno sporočilo

Vili Resnik in Klemen Bunderla pri Polonci doma!

Polonca je bila srečna nagrajenka velike radijske nagradne igre na radiu Aktual in na domu jo je presenetil Vili Resnik, ki ji je prinesel popoln komplet za piknik. Maestro ji je poklonil plinski žar, ki bo v prihajajočih poletnih dneh popestril druženja na njihovi domači terasi, komplet za piknik v naravi, kamor bosta od dnevnih obveznosti lahko pobegnila sama z možem, poleg tega pa sta dobila še cel kup začimb Maestro, da bodo vse dobrote dobile piko na i.

Maestro je Polonco razveselil s popolnim paketom za nepozabne poletne dni!

ROSTILJADA_Vili Resnik_13.JPG

Vilija Resnika in Klemna Bunderle se je razveselila cela družina, na terasi so se jim pridružili tudi sosedje in prijatelji. Preživeli smo krasno popoldne v najboljši družbi ob poslušanju radia Aktual - lahko vam pa zaupamo tudi, da je vedno energičen Vili dekletom uresničil tudi dolgoletno željo: ulegli so se na travo in zapeli njegove največje uspešnice. Med štetjem oblakov na nebu je zvenela zimzelena pesem "Ko si na tleh" in druge, ki so nas vse popeljale nazaj v času in pričarale nepozabne spomine.

ROSTILJADA_Vili Resnik_18.JPG

V Pesnici pri Mariboru so nas nadvse toplo sprejeli in se še posebej razveselili velike nagrade, ki jim jo je poklonil Maestro! Več si lahko pogledate tudi v spodnjem videoposnetku!

Še vedno pa lahko tudi vi sodelujete v veliki spletni nagradni igri in se potegujete za bogate nagrade! PRIJAVITE SE TUKAJ!

VideogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)