OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

16:03

KADA PJEVAM SUZE TEKU

MISO KOVAC

15:54

VRIME DA SE POMIRIM SA SVITOM

GIBONNI

15:50

NEMAM NIKOGA

EN JOY

15:47

NA FRISNO

BQL

15:42

BJEZI KISO S PROZORA

CRVENA JABUKA

15:38

INSIEME 1992

TOTO CUTUGNO

15:35

TI SI MI SVE NA SVIJETU

DORIS DRAGOVIC

15:30

AKO NAS ZIVOT RASTAVI

ZDRAVKO SKENDER

15:24

MOJA GENERACIJA

VILI RESNIK & EROSI

15:18

LUD ZA TOBOM

KLAPA RISPET

25. 05. 2020 09:25 | N.S.

Postani del našega AKTUAL KLUBA

Aktual klub Foto: RA

Pridružite se največji radijski družini in postanite del čudovite zgodbe radia Aktual!

Samo za najbolj zveste poslušalke in poslušalce, ki želijo biti na tekočem z dogajanjem na najbolj poslušanem radiu v Sloveniji.

Aktual klub članom prinaša čudovita presenečanja za najbolj zveste poslušalce, uporabne informacije o nagradnih igrah, novostih in številnih dogodkih ter koncertih, pri katerih sodeluje radio Aktual.

Poleg tega vam ponujamo možnost ocenjevanja glasbe, tako da lahko pomagate oblikovati vaš najljubši radio po svojem okusu, ob tem pa ste v igri za super nagrade. 

Izpolnite spodnji obrazec in se pridružite Aktual klubu! 

Aktual Klub

Tvoji osebni podatki se bodo k nam prenesli preko varnega https protokola. Pogoj za udeležbo v nagradni igri je zagotovitev vseh zgoraj navedenih osebnih podatkov in sprejem pravil sodelovanja s klikom na gumb Nadaljuj.
Tvoji osebni podatki so pripravljeni za oddajo ...
Soglašam, da upravljavec osebnih podatkov RGL, d.o.o., moje zgoraj navedene osebne podatke, ki jih obdeluje za namen izvedbe predmetne nagradne igre in za namene za katere sem privolil/a.
RGL d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje, lastnik blagovne znamke radio Aktual, organizira nagradno igro »Aktual klub«. Organizator bo spol, ime, priimek, datum rojstva, kraj bivanja, statistična regija bivanja, e-naslov ter telefonsko številko udeleženca (v nadaljevanju podatki), ki jih ta navede v tej prijavi na nagradno igro, ter davčno številko, predložitev katere bo organizator od udeleženca zahteval le v primeru, da je udeleženec v nagradni igri izbran, obdeloval za izvedbo nagradne igre ter za namene neposrednega trženja in obveščanja. V primeru, če bo udeleženec v nagradni igri nagrajen, bo lahko organizator ime in priimek udeleženca objavil tudi na svojih medijskih kanalih (spletna strani, socialna omrežja).
Organizator bo z namenom marketinga, reklamiranja in promocije podelitev nagrade fotografiral in snemal ter foto in video posnetke objavil na svojih medijskih oz. komunikacijskih kanalih (spletna stran, socialna omrežja). Organizator ima nad posnetki ter fotografijami stalne in neomejene pravice, tako teritorialno kot časovno ter kakorkoli drugače brez omejitev in neodplačno.
V času obdelave podatkov ima udeleženec, ki jamči za pravilnost podatkov, pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer preko e-pošte na naslov program@radioaktual.si. Udeleženec ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.
Udeleženec lahko od RGL d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje, zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče preko e-pošte na naslov program@radioaktual.si, v ta namen navedene v posameznem prejetem SMS/MMS ali elektronski pošti.
Osebne podatke, ki jih organizator zbira izključno za namen izvedbe posamezne nagradne igre (npr. registrska številka), se brišejo po koncu nagradne igre. Ostali pa se hranijo do preklica oz. največ 5 let.

Čestitamo! Postali ste član Aktual kluba!
Zgodba se nadaljuje na vašem e-malu …Vreme

Ljubljana

20.09.2020

23°
 • PON
  Light rain starting in the afternoon.

  13° / 25°

 • TOR
  Possible light rain until evening.

  14° / 23°

 • SRE
  Light rain in the evening and overnight.

  13° / 24°

 • ČET
  Light rain until afternoon, starting again overnight.

  14° / 22°

 • PET
  Light rain in the morning and afternoon.

  7° / 15°

Aktualne radijske novice

Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)