TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:48

DOBRO SEDE

JAN PLESTENJAK

19:44

SKRINJA LJUBAVI

OLIVER DRAGOJEVIC & TOMISLAV BRALIC

19:40

BIT CE PISME

ZDRAVKO SKENDER

19:37

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC IN LIDIJA BACIC LILLE

19:33

DODJI VECERAS

JOLE

19:28

ZIVOTE MOJ

DAVOR BORNO

19:27

CACINE RICI

MLADEN GRDOVIC

19:21

5 6 PIVA

MEJASI

19:13

ZBOG JEDNE DIVNE CRNE ZENE

KRUNOSLAV KICO SLABINAC

08. 05. 2020 17:00 | M.H.

RADIO AKTUAL & KREPKO – VEDNO NA 100 %

Nagradna igra Foto: RA

Na Aktualu to pomlad skrbimo za vaše zdravje in vas razvajamo z odličnimi mlečnimi izdelki Mlekarne Krepko! Ste vedeli, da je edini pravi kefir tisti, ki je narejen s kefirnimi zrni? Kateri je pravi, je jasno takoj, ko ga poskusiš. In edini pravi kefir je Krepki suhec iz Mlekarne Krepko. Vsebuje 30 različnih probiotičnih kultur in je bogat vir vitaminov in mineralov.

In ker vemo, da ste tudi vi 100 % srčni, 100 % krepki in 100 % predani poslušalci, smo za vas pripravili nagradno igro, v kateri se boste lahko potegovali za 100 % sveži Krepki paket mlečnih izdelkov!

Od ponedeljka, 11.5., do petka, 15.5., bomo vsak dan na Aktualovem Facebook profilu objavili sliko enega od voditeljev s kefirjem Krepki suhec, vi pa nam boste v komentarju zaupali, kakšen je po vašemu mnenju kefir Krepki suhec: 100 % KAKŠEN?

Vsak dan od ponedeljka do petka izmed prejetih komentarjev popoldne po 16. uri izžrebamo enega nagrajenca, ki prejme slastni paket izdelkov Mlekarne Krepko!

Mlekarna Krepko je edina mlekarna v EU, specializirana za proizvodnjo tradicionalnega kavkaškega kefirja iz kefirnih zrn. Tako, kot ni vse zlato, kar se sveti – tudi vsak kefir ni pravi kefir, zato bodite pozorni na deklaracijo. Če proizvajalec ne jamči, da je njegov kefir narejen iz kefirnih zrn, se raje odločite za tistega z jamstvom. Resnični čudež narave je kefirno zrno, ki vsebuje več kot 100 rodov različnih mikroorganizmov.

Krepka in skrivnostna življenjska moč kefirnih zrn se pretaka v kefirjih Krepko.

hero-druzinska-mlekarna-d@2x-1024x502+logo.jpg
Kefirji Mlekarne Krepko
RA

Mlekarna Krepko pa ponuja tudi druge odlične mlečne izdelke:

Krepko Fitness visoko proteinska skuta - rikota - je visoko beljakovinski sir, izdelan iz mleka z manj maščob. Je odlična hrana za mišično maso in pripomore k izgubi kilogramov ali ohranjanju telesne teže. Je popoln beljakovinski obrok, pomemben za aktivne ljudi in rekreativne športnike. Manj maščobe, večja količina beljakovin, sirotkine beljakovine, idealno razmerje med Omega 6 in Omega 3 maščobnimi kislinami in nizek glikemični indeks so odlike visoko proteinske skute – rikote mlekarne Krepko.

BIO sir za žar Krepko - dobrota, ki se ji ni mogoče upreti.

Tukaj je čas za dobrote z žara na vrtu, balkonu, kampiranju ali na pikniku. Le kdo se lahko upre sveže pripravljenim, hrustljavim, ravno prav sočnim dobrotam, ki jih spremljata značilen okus in vonj? Že med pripravo se ponavadi cedijo sline ... še posebej slasten pa je sir na žaru. Bio sir za žar iz Mlekarne Krepko prikliče spomine na otroštvo in navdihuje s svojim okusom ob vsakem grižljaju. Je namreč polnomastni sir, izdelan iz slovenskega ekološkega in nehomogeniziranega mleka. Pripravljen je tako, da se med segrevanjem ne raztopi in je zato primeren za peko na žaru ali v teflonski ponvi.

BIO sadno zelenjavni kefir malina-rdeča pesa – pri njemu velja vse enako kot pri Krepkem suhcu, lahko pa še dodamo: BIO KEFIR KREPKI SUHEC MALINA RDEČA PESA, ki je pripravljen iz BIO kefirja z nizko vsebnostjo maščob, s sadno kašo svežih malin in z dodatkom soka rdeče pese, je zdrava izbira obroka, ki nas kvalitetno nahrani, hidrira in za dan pripravi z obilico vitaminov, mineralov, antioksidantov in probiotikov. V kombinaciji z oreščki, suhim sadjem in semeni si lahko pripravimo polnovreden obrok, zdravo malico v službi ali energijski zajtrk. NOVO – SLASTNO – ZDRAVO.

BIO sir v oljčnem olju Krepka južina

Značilen okus mu poleg osnovne surovine, t.j. slovenskega ekološkega mleka, daje predvsem značilen način priprave. BIO sir Krepka južina je namreč sveži sir, ki zori v slanici in po svojem okusu zelo spominja na vsem nam znani feta sir. Narezanemu na kocke je dodana ekološka bazilika, ekološki česen in vse skupaj je prelito z ekološkim slovenskim oljčnim oljem. Ker je vakumsko pakiran, ohranja svežino in okus, ki sčasoma postaja celo intenzivnejši. Okus, ki ga je vsekakor vredno poskusiti, bo prevzel prave sladokusce in najbolj zahtevne porabnike.

Sebi in svojim najdražjim privoščite najboljše, saj gre navsezadnje za vaše in njihovo zdravje ter dobro počutje!

Izdelke Mlekarne Krepko lahko naročite tudi TUKAJ, saj vam jih varno in hitro dostavijo tudi na dom.

Več na www.mlekarna-krepko.si

Splošni pogoji