TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:50

LAZU LAZU SVE

TEQUILA

19:47

LJUBE

SINISA ZUNEC

19:41

E DA MI JE

SANDI CENOV

19:38

VLADARICA

DRAZEN ZECIC

19:35

SKRITO V RAJU

LUKA BASI

19:30

TEK JE 12 SATI

E.T.

25. 07. 2019 15:41 | RA

Najslajša Aktualova Quattro rima se vrača!

Ker ste vi tako odločili, se Aktualova Quattro rima vrača na radijske valove in prinaša bogate, slastne in sladoledne nagrade!

Ledo Quattro preseneča z novima okusoma! Foto: RA

Prihaja nova mera slastne ohladitve

Druga sezona Aktualove Quattro rime se nadaljuje in začenja že v ponedeljek. Ledo in Aktual podarjata paket slastnih sladoledov Quattro za celo družino, ki bodo poskrbeli za najbolj osvežujočo senco tega poletja. 

Slastne nagrade za najslajše rime

Voditelji bodo od ponedeljka, 29.7., do petka, 1.8., vsak dan izžrebali en okus sladoleda Quattro in sestavili rimo. Pošljite SMS na številko 4567 s ključno besedo AKTUAL presledek LEDO in imenom voditelja, ki je po vašem mnenju sestavil boljšo rimo.

Vsak dan po 9. uri izžrebamo po dva nagrajenca, ki prejmeta paket sladoledov Quattro za vso družino. 

Dva nora okusa Quattro sladoleda vas bosta navdušila!

Dva nova okusa sta preprosto navdušila to poletje! Quattro družina je bogatejša za osem očarljivih okusov, ki jih prinašata Quattro Americano in Quattro Rhapsody. 


Quattro Americano je tukaj, da vas razvadi z okusi slastne mlečne čokolade, burbonske vanilije, čokoladnega piškotka brownie in kikirikija. Če ste pomislili, da ne more biti bolje, ste se zmotili. Tukaj imamo tudi okus preliva čokolade in karamele ter posip iz drobtinic kikirikija v mlečni čokoladi, ki bo tole očarljivo sladoledno kombinacijo naredil absolutno popolno.

Prav tako morate okusiti rapsodijo okusov z Mini Quattro Rhapsody, ki vas bo razvadil z očarljivimi okusi čokolade, kokosa, mandljev in vaflov. Za še večji užitek je tukaj tudi preliv kokosa in posip iz kokosovih drobtinic in praženih mandljev. Tisto, zaradi česar je sladoled še bolj poseben, je soft ice receptura, ki mu poda mehko strukturo tudi pri -18 stopinj. Z novim Mini Quattrom ni čakanja, tako da v sladoledu lahko uživate takoj, ko ga vzamete iz zamrzovalnika.

Presenetite majhne in velike člane svoje družine ter jim privoščite posebne trenutke uživanja ob novih Quattro okusih.

Več o sladoledni Qattro ekstazi vas čaka TUKAJ. 

Splošni pogoji