OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

19:56

MILI

NINA DONELLI

19:53

HEJ LANE MOJE

DANIJEL POPOVIC

19:48

NIJE U SOLDIMA SVE

MLADEN GRDOVIC & BEPO MATESIC

19:45

TAXI

LUKA BASI

19:41

TKO TI SPAVA S DESNE STRANE

ZLATKO PEJAKOVIC

19:34

VRETENO

ZELJKO JOKSIMOVIC

19:30

ZENE SU ZAKON

BARABE

19:26

STO TISOC LET

ZVITA FELTNA

19:22

SEDAM DANA NA MORU

ALYA

19:17

PRIJATELJ

MANCA SPIK IN POSKOCNI

21. 06. 2019 22:00 | K. Š.

Ekipa Radia Aktual vas vabi na izlet v neznano

Nagradna igra je zaključena, vsem nagrajencem pa čestitamo!

Izlet v neznano Foto: RA

Privoščite si dogodivščino!
Ste si že kdaj zaželeli, da bi preprosto dali možgane na odklop za en dan in se prepustili popolnim poletnim avanturam? Sedaj je to mogoče! Radio Aktual in Vzajemna vas namreč vabita na Aktualov počitniški bus, ki vas bo za en dan odpeljal v neznano! Si upate?
Ne bomo vam povedali, kam gremo, niti kaj morate vzeti s seboj, zato bodite v nizkem štartu. Morda nas bo pot peljala v hribe ali pa se bomo spustili proti morju? Si upate ugibati? Imate radi avanture in presenečenja? Potem ste vi tisti, ki ga iščemo!

Na izlet gremo v soboto, 29. 6. 2019
V soboto, 29. 6. 2019 se bo skupaj z vašo pomočjo odvila dogodivščina, ki vas bo zagotovo navdušila. Ne samo vas, VSO VAŠO DRUŽINO bomo odpeljali na fantastično pot v neznano. Toda imeti morate malo sreče, saj imamo na voljo omejeno število mest.

roadtrip.jpg
Ekipa Radia Aktual vas vabi na izlet v neznano
Arhiv

Naj se najbolj nora avantura začne!
Aktualov avtobus vas bo s polno mero dogodivščin v soboto zjutraj peljal v neznano za ves dan. Kako se nam lahko pridružite?
Izpolnite spodnji obrazec. Prijavite sebe in svojo družino ter počakajte na klic naših voditeljev. Če vas bomo poklicali, bomo VSO VAŠO DRUŽINO odpeljali na nepozabno doživetje.

Prijavite se takoj!
Prijave na izlet že potekajo in mesta v avtobusu se polnijo izjemno hitro. Si upate uganiti kam gremo? Prijavite se in z malo sreče bomo na izlet odpeljali prav vašo družino!

NA VAS ČAKA NEPOZABNO DOŽIVETJE …
… v neznano z ekipo RADIA AKTUAL, ki bo poskrbela, da se boste imeli resnično nepozabno. Zavarovanje za dan izleta bo priskrbela VZAJEMNA, da bo vaš izlet resnično brez skrbi!Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)