TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:15

KO BO PADAL DEZ

KINGSTON

23:11

YOU GOT IT

ROY ORBISON

23:08

MA, STA JE TEBI

NOVI FOSILI

23:05

LJUBIO SAM NEVJERNICU

DRAZEN ZECIC

23:02

JEDAN DAN ZIVOTA

MISO KOVAC

22:59

KJER POMOL POLJUBI MORJE

MANCA SPIK

Klemen Bunderla

Ti si (ena) velika napaka!

OK, najprej drobni tisk. To morem razložiti, čeprav vsi, ki me res poznajo, vedo, da nikoli, ampak res nikoli ne izberem pocukranosti. Še pri hrani in pri filmih odpade ves happy ending in romantika. Pač to ni zame. Je že boljši horor. Pozitiva ja, osladnost nikakor. To – neke vrste – opravičilo sem moral navreči na začetku, da na nek način osmislim, tudi poveličam nadaljevanje. Namreč … Eno od moji vodil v življenju je, da sprejmem vsa najbolj nenavadna povabila in priložnosti.

Govorim o poslu, seveda. To bi moral skoraj nujno v določenem času življenje sprejeti vsakdo. Res! Ker tako zaživiš! In, o moj bog, kaj vse doživiš!!! Dejstvo je, da se velikokrat nategneš. Večinoma je kar tako. Glej, iskren sem do tebe. Ampak v teh nategunskih situacijah je ves čar.

Pod črto pogledano, takrat si lahko v minusu po čustveni, energetski plati, v minusu finančno in še na kak način, ampak – najbolj čudna, na prvi pogled nezavidljiva delovna mesta in situacije ti v življenje prinesejo največje ljudi. Prijateljstva in človeka z veliko začetnico. Napačne odločitve ti prinesejo lahko največ! Hmmm, a so potem sploh še„napačne“?! OK, pustimo za kdaj drugič.

Hočem ti povedat, da četudi ti okolica govori, da delaš napako, si se odločil/-a prav! Res! Mogoče ne boš na tej „napačni poti“ dolgo časa, ker navsezadnje je še zmeraj napačna, ampak tekom te poti te bodo „uštopali“, srečali in ti pot prekrižali najlepši primerki svoje vrste. In zato bodi hvaležen/-a za vse svoje napake! Napaka si ti! In to zelo posrečena!

Zapisi v Aktualovem blogu predstavljajo osebno prepričanje avtorja, ki ne izraža nujno mnenja uredništva ter uredniške politike medijske hiše RGL d.o.o., izdajateljice radijskega programa Aktual.