TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

20:39

DRUGI JOJ RASPLICE KOSU

MISO KOVAC

20:35

SASA

NOVI FOSILI

20:31

NESKONCNO SEM JO LJUBIL

ANSAMBEL SPEV

20:27

MY HEART WILL GO ON

CELINE DION

20:24

SUADA

PLAVI ORKESTAR

20:21

VAZDA GAZDA

GAZDE

18. 06. 2021 14:08 | M.H.

Aktualova športna napoved

Uživajte v Evropskem nogometnem prvenstvu in se potegujte za bogate nagrade M Tehnike!

Nagradna igra Foto: RA

Vsi ljubitelji nogometa boste tokrat ob Evropskem nogometnem prvenstvu na Radiu Aktual prišli na svoj račun! Da pa bo užitek še večji, smo skupaj z M Tehniko poskrbeli za čudovite nagrade, ki imajo skupni nagradni sklad kar 2.500 EUR!

Od 19.6. pa do 11.7.21 bomo skupaj spremljali tekme Evropskega nogometnega prvenstva, vi pa boste lahko napovedovali zmagovalce določenih tekem. Svojo napoved pošljite preko SMS-a na 4567 s ključnima besedama AKTUAL in ZMAGOVALEC TEKME in se ob tem potegujte za dnevne nagrade:

- Hišni kino Soundbar Philips TAB5105

- Prenosni zvočnik Philips TAS5505

- Retro gramofon MUSE MT-103 DB z vsemi modernimi priključki  za predvajanje glasbe iz prenosnega računalnika, tablice ali pametnega telefona

- Bluetooh aktivni zvočnik SONY MHC-V11

- Hišni kino Soundbar zvočni sistem SONY HT-S350

.

- Bluetooth zvočnik BLAUPUNKT MB06 s priloženim mikrofonom

- Pametna ura SAMSUNG Galaxy Watch 3 45 mm steel BT mistično črna

- Igra FIFA 21 PS4 + žični kontroler GIOTECK VX4 PREMIUM ZA PS4/PC – srebrne barve

Napovedali pa boste lahko tudi zmagovalca celotnega nogometnega prvenstva preko SMS-a na 4567 s ključnima besedama AKTUAL in ZMAGOVALEC PRVENSTVA in se ob tem potegovali za dve vrhunski glavni nagradi:

- TV HISENSE 50A7100F

- TV LCD LED Tesla 55S906BUS

Glavna nagrajenca izžrebamo po zaključku prvenstva, 12.7.21.

Od srede, 30.6.21 pa do nedelje, 11.7.2021 do 21-ih iščemo zmagovalca celotnega prvenstva oz. evropskega prvakaMed pravilnimi napovedmi v ponedeljek, 12.7.2021 izžrebamo 2 dobitnika, ki prejmeta TV HISENSE in LCD TV LED TESLA.

V torek, 29.6.21 iščemo zmagovalca tekme Anglija - NemčijaMed pravilnimi napovedmi v sredo zjutraj izžrebamo dobitnikaBluetooth zvočnika SONY. 

V ponedeljek, 28.6.21 iščemo zmagovalca tekme Hrvaška - ŠpanijaMed pravilnimi napovedmi v torek zjutraj izžrebamo dobitnikaHišnega kina Soundbar Philips. 

V nedeljo, 27.6.21 iščemo zmagovalca tekme Belgija - PortugalskaMed pravilnimi napovedmi v ponedeljek zjutraj izžrebamo dobitnikaRetro gramofona MUSE z vsemi  modernimi priključki za predvajanje glasbe.

V soboto, 26.6.21 iščemo zmagovalca tekme Italija - AvstrijaMed pravilnimi napovedmi v nedeljo zjutraj izžrebamo dobitnikaBluetooth zvočnika BLAUPUNKT, skupaj z mikrofonom. 

V četrtek, 24.6.21 in v petek, 25.6.21 iščemo zmagovalca celotnega prvenstva oz. evropskega prvakaMed pravilnimi napovedmi v ponedeljek, 12.7.2021 izžrebamo 2 dobitnika, ki prejmeta TV HISENSE in LCD TV LED TESLA.

V sredo, 23.6.21 do 21-ih iščemo zmagovalca tekme Portugalska - FrancijaMed pravilnimi napovedmi v četrtek zjutraj izžrebamo dobitnika igre Fifa21 za PS4, skupaj z žičnim kontrolerjem GIOTECK.

V torek, 22.6.21 do 21-ih iščemo zmagovalca tekme Hrvaška - ŠkotskaMed pravilnimi napovedmi v sredo zjutraj izžrebamo dobitnika Soundbar zvočnega sistema SONY.

V ponedeljek, 21.6.21 do 21-ih iščemo zmagovalca tekme Rusija - Danska. Med pravilnimi napovedmi v torek zjutraj izžrebamo dobitnika prenosnega zvočnika Philips.

V nedeljo, 20.6.21 do 18-ih iščemo zmagovalca tekme Švica - Turčija. Med pravilnimi napovedmi v ponedeljek zjutraj izžrebamo dobitnika pametne ure SAMSUNG Galaxy Watch 3 45 mm steel BT mistično črna.

Splošni pogoji

ŠPORTNO POLETJE: ZA OGLED TV VRHUNCEV IZBERI VRHUNSKI TELEVIZOR!

Poletje 2021 je poletje športnih spektaklov. Evropske nogometne ekipe že merijo moči. Nogometnemu prvenstvu pa se bodo kmalu priključili še znamenita kolesarska dirka - Tour de France, dirka Formule 1 za Veliko nagrado Francije, prestižni teniški turnir Wimbledon in Olimpijske igre v Tokiu. M Tehnika vam zagotavlja, da čisto od blizu uživate v teniških udarcih Serene Williams ali Đokovića. Kako? Oglejte si njihovo bogato ponudbo zabavne elektronike. Zagotovite si vrhunski televizor, hišni kino ali zvočni sistem, s katerimi boste iz kavča navijali kot da ste na tribuni sredi Pariza!

Pri M Tehniki najdete ponudbo svetovno priznanih znamk, kot so Phillips, Sony, Tesla, LG, Hisense idr., zato boste z lahkoto našli OLED ali LED televizijo, ki ustreza vašim željam.

m-tehnika, zabavna-elektronika, aktual
Nagradna igra
M Tehnika

NAVIJAJTE KOT DA STE TAM: TO SO ZVOČNI SISTEMI, OB KATERIH BOSTE DOŽIVELI VSAK GOL

Predstavljajte si: vroč poletni večer, vi pa na kavču uživate v ogledu še ene mojstrske tekme, ki jo odigrata Ronaldo in Mbappe. Teče 87. minuta in izid je izenačen. In ga doživite! Gol leta! S pravim zvočnim sistemom lahko slišite vsak udarec žoge kot da bi sedeli ob igrišču.

Multimedija, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne poslušalce, so zvočniki, ki so povezani v 5.1 kanalni hišni kino, saj zvočniki zagotavljajo popoln prostorski zvok. Mnogi pa si bodo to poletje privoščili tako imenovane soundbare - zvočnike, ki zasedejo zelo malo prostora. Podolgovat zvočnik, ki ga zlahka namestite pred ali pod televizor, v vsakem prostoru zagotovi odlično brezžično zvočno kuliso.

Ogled ni dovolj? Si želite še več adrenalina? Obiščite M Tehnika trgovino in si privoščite PlayStation ali Xbox, s katerima boste tudi sami zaigrali na najbolj znamenitih zelenicah in drugih igriščih. Pri M Tehniki lahko izbirate med igrami za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One in Xbox X.

m-tehnika, zabavna-elektronika, aktual
Nagradna igra
M Tehnika

UŽIVAJMO V ŠPORTU NA PROSTEM

To poletje velja le eno pravilo. Uživajte v športnih spektaklih, zatem pa tudi sami uživajte v športu na prostem! Za adrenalina polno telovadbo si privoščite brezžične zvočnike ali slušalke, s katerimi boste tudi sami motivirani za doseganje vaših športnih ciljev. Razmišljate o dopustu pod ljubim nebom? S pomočjo brezžičnih zvočnikov lahko spremljate športne spektakle, kjer se vam zljubi.

ŠPORT JE DOMA V M TEHNIKI

Stojala in nosilci za TV-je, ponudba hišnih kinov, video igre, zabavna elektronika, brezžični zvočniki, pametne ure in slušalke - v M Tehnika poslovalnicah širom Slovenije na vas čaka vse potrebno za užitek pri spremljanju športa. Oglejte si celotno ponudbo na https://mtehnika.mercator.si/.

m-tehnika, zabavna-elektronika, aktual
Nagradna igra
M Tehnika