TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:59

KJER POMOL POLJUBI MORJE

MANCA SPIK

22:56

MARINA

FRANCESCO NAPOLI

22:53

DALMACIJA U MOM OKU

MISO KOVAC

22:50

OSTARIT CU JA, OSTARIT CES TI

GAZDE

22:44

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

22:41

CE TE KDAJ SPUSTIM IZ ROK

ISAAC PALMA

25. 05. 2020 09:25 | M.H.

Postani del našega AKTUAL KLUBA

Aktual klub Foto: RA

Pridružite se največji radijski družini in postanite del čudovite zgodbe radia Aktual!

Samo za najbolj zveste poslušalke in poslušalce, ki želijo biti na tekočem z dogajanjem na najbolj poslušanem radiu v Sloveniji.

Aktual klub članom prinaša čudovita presenečanja za najbolj zveste poslušalce, uporabne informacije o nagradnih igrah, novostih in številnih dogodkih ter koncertih, pri katerih sodeluje radio Aktual.

Poleg tega vam ponujamo možnost ocenjevanja glasbe, tako da lahko pomagate oblikovati vaš najljubši radio po svojem okusu, ob tem pa ste v igri za super nagrade. 

Izpolnite spodnji obrazec in se pridružite Aktual klubu! 

Aktual Klub

Tvoji osebni podatki se bodo k nam prenesli preko varnega https protokola. Pogoj za udeležbo v nagradni igri je zagotovitev vseh zgoraj navedenih osebnih podatkov in sprejem pravil sodelovanja s klikom na gumb Nadaljuj.
Tvoji osebni podatki so pripravljeni za oddajo ...
Soglašam, da upravljavec osebnih podatkov RGL, d.o.o., moje zgoraj navedene osebne podatke, ki jih obdeluje za namen izvedbe predmetne nagradne igre in za namene za katere sem privolil/a.
RGL d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje, lastnik blagovne znamke radio Aktual, organizira nagradno igro »Aktual klub«. Organizator bo spol, ime, priimek, datum rojstva, kraj bivanja, statistična regija bivanja, e-naslov ter telefonsko številko udeleženca (v nadaljevanju podatki), ki jih ta navede v tej prijavi na nagradno igro, ter davčno številko, predložitev katere bo organizator od udeleženca zahteval le v primeru, da je udeleženec v nagradni igri izbran, obdeloval za izvedbo nagradne igre ter za namene neposrednega trženja in obveščanja. V primeru, če bo udeleženec v nagradni igri nagrajen, bo lahko organizator ime in priimek udeleženca objavil tudi na svojih medijskih kanalih (spletna strani, socialna omrežja).
Organizator bo z namenom marketinga, reklamiranja in promocije podelitev nagrade fotografiral in snemal ter foto in video posnetke objavil na svojih medijskih oz. komunikacijskih kanalih (spletna stran, socialna omrežja). Organizator ima nad posnetki ter fotografijami stalne in neomejene pravice, tako teritorialno kot časovno ter kakorkoli drugače brez omejitev in neodplačno.
V času obdelave podatkov ima udeleženec, ki jamči za pravilnost podatkov, pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo nanj, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer preko e-pošte na naslov program@radioaktual.si. Udeleženec ima pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.
Udeleženec lahko od RGL d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana - Polje, zahteva, da trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli delno ali v celoti ter trajno ali začasno prekliče preko e-pošte na naslov program@radioaktual.si, v ta namen navedene v posameznem prejetem SMS/MMS ali elektronski pošti.
Osebne podatke, ki jih organizator zbira izključno za namen izvedbe posamezne nagradne igre (npr. registrska številka), se brišejo po koncu nagradne igre. Ostali pa se hranijo do preklica oz. največ 5 let.

Čestitamo! Postali ste član Aktual kluba!
Zgodba se nadaljuje na vašem e-malu …