TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO

20:05

NADALINA

OLIVER DRAGOJEVIC & BORIS DVORNIK

19:59

MASLINA JE NEOBRANA

KLAPA MASLINA

19:55

KA MORE JE ZIVOT

LUKA NIZETIC

19:52

RED RED WINE

UB 40

19:48

AKO NAS RASTAVE

DAVOR BORNO

19:42

TAMBURICA I MANDOLINA

ZLATKO PEJAKOVIC

19:38

DUSA OD PAPIRA

JOLE

19:33

ONA SANJA O LJUBLJANI

JAN PLESTENJAK

19:28

ODLAZIM

PLAVI ORKESTAR

19:23

PLAVI SAFIR

BAJAGA

02. 07. 2021 09:38 | M.H.

MREŽA POLNILNIC ELEVAT

Elevat je največja mreža polnilnic v Sloveniji z lastno proizvodnjo pametnih polnilnic za osebna vozila, avtobuse, dostavnike …

Polnilnice Elevat Foto: Polnilnice Elevat

Moderno življenje je nasičeno in poteka zelo hitro. Mreža polnilnic Elevat omogoča, da si olajšate vsakdan ter se lažje in zanesljiveje premikate s svojim električnim vozilom.

Njihovo vodilo je: priključi in polni. Da, tako enostavno bi moralo biti, predvsem zato, ker je v praksi pogosto  vse prej kot to. Različni postopki registracij, čakanje, nedelovanje polnilnice, težave s plačevanjem … S takšnimi in drugačnimi težavami se srečujejo lastniki električnih vozil, ki želijo nadaljevati pot, pa ne morejo.

Polnilnice Elevat odlikuje razumljiv polnilni in plačilni sistem. Priklopite vozilo, pokličete telefonsko število polnilnega mesta in polnjenje se prične. Po zaključku polnjenja dobite račun, ki ga plačate pred naslednjim polnjenjem. To je vse. In če želite še kaj več, npr. rezervirati polnilno mesto, najti najbližjo delujočo polnilnico, navigacijo, enostavnejšo aktivacijo polnjenja, nastavitev limita, itd., potem registrirate svoj mobilnik in s pomočjo aplikacije urejate tudi vse to.

polnilnice-elevat
Polnilnice Elevat
Polnilnice Elevat

Voznik e-vozila bo zadovoljen le, če bo tehnika delovala zanesljivo. Polnilnice Elevat imajo vgrajene visokokakovostne komponente iz nemškega in japonskega trga. Rezultat je veliko pozitivnih povratnih informacij uporabnikov, za katere nudijo tudi stalno servisno službo in podporo 24 ur na dan.

Mreža polnilnic Elevat se vsak dan dopolnjuje in nadgrajuje, njihova želja pa je, da zagotovijo celovito storitev brez stresa in v trajno zadovoljstvo uporabnikov.

Več na elevat.eu

polnilnice-elevat
Polnilnice Elevat
Polnilnice Elevat

polnilnice-elevat
Polnilnice Elevat
Polnilnice ElevatNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)