TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

8:27

TAJNE NASE

IVAN ZAK

8:23

MENJAM DANE

FRAJLE

8:19

TI

IVANA KOVAC

8:16

NAJLEPSE STVARI

BOZIDAR WOLFAND WOLF

8:09

ANDJELI

GRUPA BEST

8:06

ZBOGOM DALMACIJO

KLAPA LANTERNA

15. 03. 2024 16:21 | Promocijsko sporočilo

Vrtne premetenke

Sestavite pravo besedo in osvojite bogato nagrado!

Nagradna igra Foto: RA

Bliža se pomlad in z njo spomladansko čiščenje, kar pomeni, da bomo na vrtu in v delavnici zopet morali premetati cel kup stvari. Na Aktualu pa tokrat ne bomo premetavali orodja in zemlje, ampak črke!

Vsak dan, od ponedeljka, 18. 3. do petka, 22. 3., bomo eni besedi premetali črke, vaša naloga pa bo, da ugotovite, katera beseda stoji za premetenko.

V nagradno igro se od sobote, 16. 3., prijavite z SMS sporočilom, z vsebino »M Tehnika Iskra«, mi pa bomo od ponedeljka do petka vsak dan nekoga poklicali v eter ter ga postavili pred izziv.

Da naloga ne bo pretežka vam namignemo, da bomo vsak dan iskali besede iz orodja za vrt in delavnico. Primer: K I T O M A – Motika.

Vsak dan bomo vse, ki bodo izziv uspešno opravili, nagradili z izdelkom za vrt znamke Iskra.

Nagradni sklad:

Ponedeljek, 18. 3.: Nitna motorna kosa Iskra ZT261DEB

Torek, 19. 3.: Električna nitna kosa Iskra DT2140

Sreda, 20. 3.: Akumulatorska kosilnica Iskra IX-LM36-SET X-Cross Garden

Četrtek, 21. 3.: Električni puhalnik Listja Iskra LB-3000V

Petek, 22. 3.: Bencinska kosilnica Iskra HG48SMH-BS500

Pa REČSNO!

Pomlad v M Tehniki

Spomladi naši vrtovi ponovno oživijo, kar pa s seboj prinese tudi številna opravila. Urediti moramo razdejanje, ki ga je okrog hiše pustila zima, prekopati je treba vrt, prav kmalu pa bo potrebno tudi obrezovanje drevja in košnja zelenice. Seveda so vsa ta opravila s pravim orodjem mačji kašelj, zato so v M Tehniki pripravili spomladansko ponudbo izdelkov, s katerimi boste svoj vrt in okolico uredili, kot bi mignil. Pri njih boste našli vse od ročnega orodja in pripomočkov za poljedelstvo, do kosilnic, žag in ostalih nepogrešljivih kosov vrtnega orodja. Poleg orodja boste v M Tehniki našli tudi izdelke za ureditev okolice, kot je okrasno kamenje, robniki in plošče, ter cvetlično galanterijo, semena, zemljo ter gnojila.

Ugoden nakup orodja znamke Iskra

V M Tehniki so poleg široke spomladanske ponudbe izdelkov poskrbeli tudi za številne ugodnosti. Vse do 22. 3. vas čaka kar 20 % popust na izbrane izdelke za vrt, delavnico in gospodinjstvo znamke Iskra. Izbirate lahko med številnimi kosi ročnega, električnega in baterijskega orodja, ki bo v vašo delavnico pripravil na vse projekte, ki si jih boste zadali. Po izjemni ceni vas tako čaka široka ponudba vrtalnikov in vijačnikov, brusilnikov, žag in ročnih garnitur in dodatkov.

Poleg klasičnega orodja za delavnico pa v ponudbi M Tehnike najdete tudi Iskrino orodje za vrt, med katerega spadajo bencinske, baterijske in električne kosilnice, motorne žage in prekopalniki.

V to izjemno ponudbo so vključeni tudi številni gospodinjski aparati in pripomočki, saj se Iskra ponaša tudi s kakovostnimi izdelki za dom, kot so tehtnice, oljni radiatorji, kuhinjski aparati in svetila. Celotno ponudbo si lahko ogledate TUKAJ.

Splošni pogoji