TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:05

OPALA

JASMIN STAVROS

12:57

DUNAV

UCITELJICE

12:53

TAKVI KAO TI

NINA BADRIC

12:49

DA SI MOJ

SEVERINA

12:44

VRATI MI SE NESRECO

MILIGRAM

12:38

SATORI

GRUPA VIGOR FT. ISAAC PALMA

15. 03. 2024 15:44 | Promocijsko sporočilo

Vorwerk ambasador

Preizkusite svoje prodajne veščine in osvojite baterijski sesalnik v vrednosti 1000 €!

Vorwerk Ambasador Foto: RA

Z res dobrim sesalnikom je čiščenje precej lepše opravilo kot sicer. Pa ste že kdaj imeli sesalnik, ki je bil tako KUL, da ga svojim prijateljem in družinskim članom nikakor niste mogli prehvaliti in jih na koncu celo prepričali, da so ga kupili tudi sami? Potem bo tale naloga za vas mačji kašelj!

Od sobote, 16. 3. do petka, 22. 3. bomo preverjali vaše prodajne veščine, s katerimi si lahko krepko ojačate vaš čistilni arzenal! Vaša naloga je, da spodaj v obrazcu napišete prodajno besedilo, s katerim bi vi nekoga prepričali v nakup baterijskega sesalnika Vorwerk VK7.

V petek, 22. 3., bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali nekoga, ki prejme Baterijski sesalnik Vorverk VK7 + HD7 v vrednosti 1000 €. Poleg tega bomo izžrebali še kar 50 sodelujočih, med katere bomo razdelili: 30 x knjiga Moč dihanja, ter 20x Gel ČI100 Naravna rešitev.

Vorwerk_pasica.png
Sodelujte in osvojite baterijski sesalnik Vorwerk VK7
RA

Postanite Vorwerk ambasador in prejmite povrnjeno kupnino!

Predstavljajte si, da se odpravite v trgovino po nov Vorwerk sesalnik, za katerega ugotovite, da je najboljši sesalnik, ki ste ga kadarkoli uporabljali. Sesalnik nato toplo priporočite svojim bližnjim, ki se odločijo za njegov nakup, vam pa Vorwerk v zahvalo povrne kupnino. Sliši se prelepo, da bi bilo res, pa vendar vam program »Vorwerk ambasador« omogoča prav to! Z vpisom v program poleg možnosti povrnjene kupnine prejmete še številne druge ugodnosti:

-  Najugodnejša možnost nakupa Vorwerka pod posebnimi pogoji

-  Možnost pridobivanje dodatnih popustov

-  Možnost plačila na 40 obrokov

GRATIS Baterija za sesalnik VK7

ambasador post.png
Postanite Vorwerk Ambasador!
Vorwerk

Namen programa je širjenje navdušenja nad baterijskimi sesalniki Vorwerk in tako njihove uporabnike vključiti v uspešno zgodbo znamke Vorwerk.

Več o programu si lahko preberete na: https://www.parnad.si/ambasador-novo-2023

Vorwerk_pasica.png
Sodelujte in osvojite baterijski sesalnik Vorwerk VK7
RA

radio-aktual, vorwerk, nagradna-igra
Vrhunski sesalniki Vorwerk
Vorwerk

Vorwerk – prihodnost čiščenja

Vorwerk se ponaša s številnimi naprednimi sesalniki, ki jih odlikujejo izjemna zmogljivost, funkcionalnost in kakovost. Sesalnik Vorwerk VK7 je zagotovo eden tistih, ki bo čiščenje vašega doma postavil na čisto nov nivo. Ponaša se z visoko močjo sesanja in naprednim filtracijskim sistemom, s katerim brez težav odstrani prah in alergene s preprog in trdih tal, hkrati pa poskrbi za čistejši zrak.

S svojo brezžično zasnovo in visoko zmogljivim motorjem omogoča učinkovito čiščenje vseh površin, brez da bi se ob čiščenju spotikali ob kabel oziroma iskali vtičnico na težje dostopnih mestih. Sesalnik je opremljen z močno zmogljivo baterijo, ki bo poskrbela, da boste lahko čistili dlje in bolje.

radio-aktual, vorwerk, nagradna-igra
Vrhunski sesalniki Vorwerk
Vorwerk

Njegov ergonomsko oblikovan ročaj in lahka zasnova pa omogočata udobno in enostavno uporabo brez napora. 

Njihovo celotno ponudbo najdete na: https://www.parnad.si/ 

radio-aktual, vorwerk, nagradna-igra
Vrhunski sesalniki Vorwerk
Vorwerk

Splošni pogoji