TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

14:28

DA ZNAS

VESNA PISAROVIC

14:25

TEBI JEDNA MENI DVE

ZELJKO SAMARDZIC FT. LJUBAVNICI

14:21

VOLIM I POSTOJIM

PETAR GRASO

14:17

V DOBREM STAREM PIRANU

ZVITA FELTNA

14:10

NE DIRAJ MOJU LJUBAV 2015

DAVOR RADOLFI

14:06

CACA

KLAPA RISPET

13. 03. 2024 14:09 | Promocijsko sporočilo

Okenski detektiv

Povejte, kaj se sliši skozi okno in osvojite darilni bon v vrednosti 3.000 €!

Nagradna igra Foto: RA

Okna so nepogrešljiv del našega doma. V prostore spuščajo sončne žarke in nam omogočajo, da lahko kadarkoli vidimo, kaj se okrog nas dogaja. Zaprta okna poskrbijo za mir in tišino, odprta pa v naš dom poleg svežega zraka spustijo tudi številne zunanje zvoke. Skozi okno se na Aktualu te dni slišijo skrivnostni zvoki, ki jih nikakor ne moremo pojasniti in potrebujemo vašo pomoč!

Vsak dan, od ponedeljka, 11. 3. do petka, 15. 3., bomo v etru predvajali serijo skrivnostnih zvokov, vaša naloga pa je, da jih med seboj povežete in sestavite zgodbo, ki se je po vašem mnenju zgodila. Svojo zgodbo nam nato povejte na našo tajnico, na telefonsko številko 051 70 80 90. Pri sestavljanju zgodbe se lahko popolnoma prepustite domišljiji, saj napačnih odgovorov ni!

V petek bomo izmed vseh, ki boste z nami delili svoje zgodbe, izžrebali srečneža, ki prejme darilni bon v vrednosti 3.000 € z vključenim DDV, za nakup Arcont izdelkov in/ali storitev.

Zvok za pet., 15.3. 24

arcont, okna-in-vrata, radio-aktual
Arcont okna in vrata
Arcont

Kako izbrati kakovostna okna in vrata za sodoben dom?

Ste v dilemi, kakšna okna in vrata kupiti? Ne glede na to, ali gre za novogradnjo ali prenovo objekta, izberite kakovostna in energetsko varčna, estetska in uporabniku prijazna okna in vrata, ki bodo nudila udobje in zagotavljala varnost vašemu domu še desetletja.

arcont, okna-in-vrata, radio-aktual
Arcont okna in vrata
Arcont

Varna, zanesljiva in estetska vhodna vrata

Vhodna vrata so prvi stik z domom in trdnjava, ki varuje vašo hišo oziroma stanovanje. Zato je ključno, da izberete kakovostna vhodna vrata, ki vam bodo služila več let ali celo desetletij.

Dobra vhodna vrata morajo zagotavljati varnost ter toplotno in zvočno izolativnost, biti morajo odporna na zunanje (vremenske) vplive, preprosta za vzdrževanje in ne nazadnje usklajena z arhitekturnim slogom vaše hiše.

V podjetju ARCONT okna & vrata vam nudijo bogato izbiro kakovostnih vhodnih vrat ARCONT. Izbirate lahko med različnimi modeli in polnili ter na ta način vhodna vrata popolnoma prilagodite zunanjemu videzu hiše obenem pa poskrbite za udobje in varnost svojega doma.

arcont, okna-in-vrata, radio-aktual
Arcont okna in vrata
Arcont

Kakovostna, energetsko varčna in učinkovita okna

Kakovostna okna so trpežna, preprosta za vzdrževanje, predvsem pa energetsko varčna. To pomeni, da preprečujejo izgubo toplotne energije, kar prispeva k znižanju stroškov ogrevanja.

Pri energetski učinkovitosti pomembno vlogo igrajo stekla, saj zajemajo do 75 % površine oken in tako vplivajo na toplotno, pa tudi zvočno izolativnost. Če namesto dvoslojne izberete troslojno zasteklitev, s tem prispevate k boljši toplotni in zvočni izolaciji.

Poleg stekel je pomembno tudi, da okna dobro tesnijo. Slabo tesnjenje namreč povzroča uhajanje zraka skozi špranje in reže okoli oken, kar posledično zmanjša energetsko učinkovitost oken. Namesto dveh tesnil se raje odločite za tri, saj ta omogočajo boljšo toplotno izolativnost ter poleg tega še dodatno ščitijo pred nalivi in vetrom.

arcont, okna-in-vrata, radio-aktual
Arcont okna in vrata
Arcont

Ključnega pomena pri energetski učinkovitosti je tudi strokovna vgradnja. V podjetju ARCONT okna & vrata zato pri montaži oken uporabljajo mehkocelično peno, ki preprečuje nastanek mikro razpok in s tem prehod zraka ter ima tudi dobro zvočno in toplotno izolativnost, zrakotesnost* ter paronepropustnost. 

*10-krat večja od navadne PU pene, na podlagi testov ZAG.

arcont, okna-in-vrata, radio-aktual
Arcont okna in vrata
Arcont

Skrbno izbrani materiali

V sodobnih domovih so okna in vrata najpogosteje izdelana iz PVC-ja (plastike), aluminija oziroma kombinacije obojega.

Okna ARCONT so izdelana iz različnih materialov. Izbirate lahko med PVC-okni, ALU-okni ter PVC-okni z ALU-oblogo. PVC-okna odlikuje visoka toplotna izolacija, energetska učinkovitost ter izbran dizajn, poleg tega so odporna na različne vremenske razmere in zelo preprosta za vzdrževanje. ALU okna ARCONT zaradi svoje trpežnosti, trdnosti in odpornosti omogočajo največje užitke bivanja ob dolgi življenjski dobi in minimalnem vzdrževanju. Okna ARCONT z ALU oblogo pa omogočajo odlične energijske prihranke in nudijo neomejene možnosti individualnega oblikovanja.

Pri podjetju ARCONT okna & vrata vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri oken ter podprli vaš projekt gradnje ali prenove. Oddajte svoje povpraševanje ali primerjajte ponudbo s pomočjo spletnega vodiča.

arcont, okna-in-vrata, radio-aktual
Arcont okna in vrata
Arcont

Sodobni trendi narekujejo več naravne svetlobe in nevtralne barve

V sodobni arhitekturi lahko poleg velikih oken zasledimo tudi panoramska okna ali panoramske stene, ki nudijo več naravne svetlobe. Odlično se obnesejo panoramske stene ARCONT, ki naredijo prostor svetlejši in živahnejši, vanj spustijo več toplote ter obenem poskrbijo za estetski preplet notranjosti z zunanjostjo.

Izbira (panoramskih) oken s tankimi okvirji prostor lepo odpre ter prispeva k čistemu in sodobnemu videzu. Če izberete okvirje v beli barvi oziroma nevtralnih barvah, boste sledili sodobnim trendom v arhitekturi. Seveda pa se lahko odločite tudi za drznejše barvne kombinacije, s katerimi boste prostor poživili.

arcont, okna-in-vrata, radio-aktual
Arcont okna in vrata
Arcont

Splošni pogoji