TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:34

BUDALA

BQL

16:28

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

16:25

JA SAN ROJEN DA MI BUDE LIPO

TONCI HULJIC & MADRE BADESSA

16:21

ULICA JORGOVANA

DARKO DOMIJAN

16:17

KOLIKO SOLZ

BOZIDAR WOLFAND WOLF

16:11

NOCIMA DANIMA 2016

MEJASI FT. CRVENA JABUKA

01. 03. 2024 14:43 | Promocijsko sporočilo

Lov na Desetake

Kdor išče, ta najde! In najdete lahko 500 €!

Poiščite Desetake v vrednosti 500 € Foto: RA

Si predstavljate, da se podate v nakupovalno središče in spotoma najdete 500 €, ki jih lahko nato brez slabe vesti porabite za svoj nakup? Sliši se prelepo, da bi bilo res, vendar se vam z malce sreče zna pripetiti prav to. Vsak dan, od ponedeljka, 4. 3. do petka, 8. 3., bomo v eni izmed nakupovalnih destinacij v Sloveniji namreč skrili 50 bonov Desetak, v skupni vrednosti 500 €, vaša naloga pa bo, da jih najdete!

Boni se bodo nahajali v skupnih prostorih posameznega nakupovalnega središča in ne v posameznih trgovinah. Poleg tega bo vseh 50 bonov skritih skupaj na enem mestu, zato bomo vsak dan dobili srečnega najditelja, ki bo bogatejši za kar 500 € v bonih Desetak.

Boni bodo skriti v naslednjih nakupovalnih središčih:

V ponedeljek, 4. 3. 2024, od 14:00 – 18:00, v Centru Vič v Ljubljani

V torek, 5. 3. 2024, od 14:00 – 18:00, v Citycentru v Celju

V sredo, 6. 3. 2024, od 14:00 – 18:00,Cityparku v Ljubljani

V četrtek, 7. 3. 2024, od 14:00 – 18:00, v Europarku v Mariboru

V petek, 8. 3. 2024, od 14:00 – 18:00,Aleji v Ljubljani

Ko se boste v tem času podali na svojo najbližjo nakupovalno destinacijo zato velja imeti oči na pecljih, saj nikoli ne veste, kje vas lahko čaka ta zajetni zavojček Desetakov.

Da naloga kljub temu ne bo pretežka, pa nas le spremljajte na radiu Aktual in Aktual TV, kjer vam bomo pomagali z namigi.

Darilni boni Desetak - odlična ideja za darilo

Potrebujete darilo za rojstni dan ali prihajajoče praznike in še nimate ideje? Desetak je super darilo, s katerim nikoli ne boste zgrešili. Naj bodo to modna oblačila, tehnika ali kulinarične dobrote, si vaš obdarovanec lahko z njimi privošči karkoli si zaželi. Naročite jih lahko po spletu, na desetak.si ali pa jih kupite na info točki v vam najbližji nakupovalni destinaciji. Bone pa lahko unovčite v kar petih nakupovalnih destinacijah po Sloveniji. To so:

-   Center Vič v Ljubljani, ki se lahko pohvali tudi z eko tržnico, polno lokalnih ekoloških pridelkov, z igriščem pa poskrbi tudi za zabavo najmlajših. Svojim kupcem tako že več kot 27 let nudijo vrhunsko nakupovalno izkušnjo.                    Center Vič - moja prva izbira!

-   Aleja v Ljubljani, ki velja za najbolj moderno nakupovalno središče in se ponaša s ponudbo več kot 80 blagovnih znamk in edinstveno kulinarično izkušnjo v Aleja Sky. Aleja - Več nakupovanja, več kulinarike, več gibanja.

 Citypark Ljubljana, kjer boste zagotovo našli vse, kar potrebujete. Od osnovnih življenjskih potrebščin, kozmetike, do zabavne elektronike. Tudi v Cityparku ne boste ostali lačni, saj lahko v gostinskem kotičku izbirate med številnimi jedmi svetovne kuhinje. Citypark Ljubljana - Polepša dan.

-   Europark Maribor, v katerem vas čaka 120 skrbno izbranih specializiranih trgovin, butikov in gostinskih lokalov, kjer boste lahko izvrstno nakupovalno izkušnjo delili z vso družino. Europark Maribor - Vedno blizu.

-   Citycenter Celje, ki svoje obiskovalce razvaja z bogato in pestro ponudbo, mirnim in urejenim nakupovalnim okoljem, prijaznim storitvam ter nepozabnimi dogodki. Citycenter Celje - vse najboljše.

Skupno lahko tako izbirate med kar 450 različnimi trgovinami in gostinskimi lokali, darilni boni pa so unovčljivi tudi v gostinskih in storitvenih lokalih na omenjenih nakupovalnih destinacijah. Več informacij poiščite na desetak.si.

SPLOŠNI POGOJI