TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:44

TISUCU MILJA

MALIGANI

5:40

MOJE PROLJECE I LJETO

DUSKO LOKIN

5:37

TO

DORIS DRAGOVIC

5:33

PRATIM TE

TOSE PROESKI

5:27

MALO MALO

NINA PUSLAR

5:23

MALO MI JE JEDAN ZIVOT S TOBOM

MISO KOVAC

5:18

OBRISI SUZE

BEGINI & IVAN ZAK

5:14

STIZU ME SJECANJA

CRVENA JABUKA

5:11

CE VERJAMES V LJUDI

KVATROPIRCI IN MANCA SPIK

5:08

JA TE VOLIO NISAM

DRAZEN ZECIC

07. 06. 2021 13:37 | K.A.

Zakaj finančni kontroling in rast podjetja zaupati ženski intuiciji?

Finančni kontroling je ena izmed najbolj pomembnih oblik upravljanja in nadzora pri vodenju podjetja. Kako najlažje poiskati dobrega partnerja? Preberite tukaj!

Zakaj finančni kontroling in rast podjetja zaupati ženski intuiciji? Foto: https://www.vizija-racunovodstvo.si/

Za vsakim hitro rastočim podjetjem stoji dober računovodja. Morda malce nenavadna trditev, a ko postanete del hitro rastočega podjetja hitro spoznate, da brez dobrega strokovnjaka enostavno ne gre. Tako je finančni kontroling za podjetja eden izmed najbolj pomembnih stvari, s katero se boste pogosto srečevali v podjetniških vodah. Podjetja velikokrat svoje finančno računovodenje zaupajo zunanjim izvajalcem, saj želijo pokriti le zakonsko obvezo pravilnosti evidentiranja poslovnih dogodkov. V takem primeru govorimo o finančnem računovodenju, kar je tisto kar nam izkušen računovodja in strokovnjak zna zagotoviti. Kaj pa se zgodi ko se soočite z odločitvami, ki jih lahko rešite le s strokovnjakom, pravega odgovora od vaših trenutnih svetovalcev pa ne prejmete?

Izberite partnerja z izkušnjami in vizijo

Andreja-Prislan-in-Katarina-Lozar-1024x682.jpg
Zakaj finančni kontroling in rast podjetja zaupati ženski intuiciji?
https://www.vizija-racunovodstvo.si/

V podjetju Vizija računovodstvo se zavedajo, da je finančni kontroling za podjetja lahko ključnega pomena, sploh ko so pred podjetji pomembne odločitve. Takrat se je najbolje posvetovati s strokovnjakom, ki ima izkušnje, prav tako pa vašo stroko in industrijo pozna zelo dobro. Vizija ima v svojih vrstah zaposlenih preko 100 strokovnjakov, ki vam bodo na vsakem koraku znali svetovati. Kontroling je smiseln in pomemben tako za manjša in velika podjetja, za računovodstvo javnih zavodov in prav tako za večje delniške družbe in ostale neprofitne organizacije. Pri tem je potrebno poudariti, da govorimo o manjši različici kontrolinga in ne več o računovodski ''kontrol'' za pravilno izvajanje poslovanja v okviru zakonodaje. Govorimo o poslovodnem računovodstvu, ki je z drugimi besedami nekakšen sistem za neodvisno analizo in sprotno spremljanje vašega specifičnega poslovanja.

Andreja Prislan, direktorica podjetja Vizija računovodstvo, in Katarina Ložar, pomočnica direktorice, sta nam ob svojih dolgoletnih izkušnjah obrazložili: ''Finančni kontroling za podjetja na enostaven in pregleden način pokaže realno stanje samega podjetja. Pri tem se izvajajo štiri osnovne funkcije in sicer planiranje, kontroliranje, informiranje in usmerjanje. Tesno partnerstvo med računovodjo in podjetjem, lahko pomaga podjetniku pri svojih odločitvah, katere pa se ne dotikajo samo klasičnega računovodstva. Hitro rastoči podjetnik se mnogokrat srečuje z odločitvami in dilemami o finančnem pivotiranju. Z napredno in razpoložljivo informacijsko tehnologijo, ter dobrim računovodjem pa tranzicije in napredek potekajo brez zapletov, želeni rezultati pa so hitro doseženi''.

Idealno partnerstvo za vsako rastoče podjetje, zavod, družbo…

vizija 1.png
Računovodstvo javnih zavodov v rokah ženske preciznosti
https://www.vizija-racunovodstvo.si/

Cilj vsakega sodelovanja je, da podjetnik zaupa izbranemu izvajalcu računovodskih storitev, ki izhaja iz finančnih podatkov svojega klienta in pri tem vodi evidenco in svetuje. Izhajanje iz lastnih Excel preglednic je predvsem za hitro rastoča podjetja lahko precej zamudno, istočasno pa to lahko podjetje še dodatno obremeni in mu onemogoči kvalitetno izvajanje svojega posla.

Računovodstvo je panoga, kjer se ženske vedno bolj pojavljajo v ospredju. Gre za panogo, ki prepleta vestnost, natančnost in iznajdljivost. V tem so ženske odlične, verjetno pa jim je zato takšen posel še prav posebno pisan na kožo. Tudi glavni krivki za večino uspehov pri nas največjega podjetja v računovodski stroki - Vizija trdita, da je zaupanje vrlina, ki jo je potrebno razviti z vsako posamično stranko.

Torej ne glede nato ali se zanimate za svetovanje za vaše manjše ali večje podjetje, vas zanima računovodstvo javnih zavodov ali pa iščete le pravega partnerja za spletno računovodstvo, je najuspešnejši računovodski servis v Sloveniji prava izbira za vas. Pod okriljem uspešnih in izkušenih računovodij, poskrbite da dosežete svoj polni potencial z najboljšim partnerjem. Le komu drugemu pa bi vi lahko zaupali vaše finance?